Életbe fog maradni a kutyám?
Figyelt kérdés
van egy jack russel terrier 2éves kutyám,tegnap megtámadta egy németjuhász és csunyán elbánt vele,a heréjéböl kijött egy darab és vérzik,szerintem a lába is eltört,csak fekszik és olyan szomorú.Este hivtam állatorvost de nem jött ki egyk se.mit tudok csinálni vele?életbe maradhat?2013. ápr. 25. 05:55
1/26 anonim válasza:
Annak a kutyanak minel hamarabb ellatas kell.sokminden "lehet" ahogy fogalmaztad.
Legalabb a verzos sebeit fertotleniteni .atsimitani a vegtagjait es igy kitapinthatod ha eltort-e vagy megtudhatod serult-e mert biztos vonyitani fog.
Biztosat csak doki mondhat.de ha csak fekszik es semmit nem csinal az nem tul jo jel.hivj dokit!ki kell mennie!!
2/26 A kérdező kommentje:
az a kutya aki megtámadta azzal mit lehet csinálni?valami felelöséget a gazdájának kell vállalni nem?
2013. ápr. 25. 06:12
3/26 anonim válasza:
Ezt ott abban a szituban kellet volna lerendezned. Láttam már több kutyás balhét, a normális gazdák alapból felajánlanák hogy legalább részben fizetik a szálmlát. Mondjuk hozzá tartozik hogy normális gazdi idejében letudja állítani a kutyáját.
Minnél előbb vidd a blökit orvoshoz, én a helyedbe már este elvittem volna. Vannak sérülések amiket háznál nem lehet ellátni.
4/26 anonim válasza:
Ilyen trauma esetén nem kihívjuk az állatorvost, hanem azonnal elvisszükk hozzá a kutyát! Ennyi eszed magadtól is lehetne!
5/26 A kérdező kommentje:
én hivtam vagy 10álatorvost is de nem jött ki egyik se még a telefont se akarták felvenni.A kutya kint volt ,eddig keritésnél volt bezárva és a gazdája sehol nem volt,de ezt nem hagyom annyiba.
2013. ápr. 25. 06:49
6/26 A kérdező kommentje:
nem tudtam kivinni mert nincs kocsim és tölünk 20km egy állatorvos,busszal lehetett volna,annak meg kitenni.....még fel kellni is alig tud!
2013. ápr. 25. 06:51
7/26 anonim válasza:
Ha kell gyalog, kezemben a kutyával indulok el. Vagy végig csengetek mindenkit a környéken és fizetem a benzint. Csináltam már ilyet! De persze az is egy opció hogy végig nézed ahogy meghal. De még a busz is jobb megoldás mint szenvedni hagyni.
8/26 A kérdező kommentje:
nekem van itthon egy kölyök kutyám akit nem hagyhatok egyedül,meg ez este történt elég késön.
2013. ápr. 25. 07:14
9/26 anonim válasza:
Jó, de most reggel van, szóval akár el is indulhatsz.
10/26 anonim válasza:
Nekem egy éves volt a lányom mikor a kutyám este összesett. A szomszédot kértem meg hogy vigyen el a dokihoz kutyástól,gyerekestől eset 9 után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!