Meg fogja szokni az új környezetet?
Szia!
Semmi nem lehetetlen! Alapból félénkebb a kutyád, tehát ilyen változás valamennyire megviseli, de szeritem Te jobban félsz ettől az egésztől:)
Nem tudom az időbeosztásod, nem tudom mennyire érsz rá, most sok sok türelemre lesz szükséged, de én a helyedben azzal indítanék: hogy amennyiben lehetséges igyekeznék a régi, bevált, megszokott dolgokat, időpontokat ugyanakkor, ugyanúgy végezni mint eddig. Nem babusgatni semmilyen tekintetben!! Ez még nagy csapda lehetőség!
Amikor lementek, ne kezdjél beszélgetni neki, semmit ne mondj, tedd rá a "szereléket" és indulás. A zsebedben legyen valami általa nagyon nagyon szeretett csemege, amit adhatod neki,mihelyst leértek, aztán elindultok, te megállsz, nem hagyod őt megállni, és akkor megint jutifalat.
Ne ijedezz, ne pánikolj, meg fogja szépen szokni, mert akármekkora is ő egy kutya!
Ajánlanám a szocializációs foglalkozásokat.Nekem is félénk(pánikbeteg)kutyám van,illetve már csak volt,mert a foglalkozások óta teljesen normális.
Az Őrs Vezér tértől még BKV-val is könnyen megközelítheted a kutyasulit.Nemcsak a kutya lelkét teszik rendbe,de téged is sok mindenre megtanítanak.Nekem több mint 20 év kutyázás után tudtak újat mutatni,pedig az előző kutyámmal munkakutyaversenyekre jártunk.
Ha így áll a helyzet, és nem igazán nevelted, csak szeretgetted, akkor szerintem a 3/4-es válaszoló nagyon jó helyet ajánlott! ott biztosan tudnak segíteni!!!
Az első voltam, ha valami történés van azért írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!