Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyusom állterhes?

A kutyusom állterhes?

Figyelt kérdés
Nemrég ivartalanították 2 éves nőstény kutyusom. Sokat kaparja a helyét és játékosabb lett mint korábban. Ismerőseim mondták hogy szerintük állterhes. Szerintetek az? Más tünetét nem vettem észre, talán annyi még, hogy makacsabb mióta ivartalanítva lett. Gond ez? Mit kell ilyenkor tenni? Sokan az ivartalanítást mondjáák, de hát épp most esett át rajta!
2009. szept. 25. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Álvemhesség tünetei:

Vackolás- a kutya a takarókból, pokrócaiból védett vackot próbál építeni magának.

Játékok szeretgetése- a kutya a labdáit, plüss állatait vagy akár cipőket és egyéb tárgyakat maga köré gyűjti, tisztogatja, úgy viselkedik, mintha kölykei lennének

Az emlők megduzzadása- az emlők változó mértékben megnagyobbodnak, megnyomásukra tej ürülhet belőlük.

Az emlők gyakori nyalogatása .

A leírásod alapján szerintem nem az. Talán csak figyelmet akkar kelteni, de szerintem semmi komoly, ne aggodj!

2009. szept. 25. 22:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Kaparja a helyét és olyan mintha kis valamit akarna össze hordani belőle. Ráadásul megtalálja a szivacsot is amivel a lábát szoktuk tisztítani és azt is magához veszi mint ahogy a labdáját is. Ivartalanítás előtt soha nem tette!
2009. szept. 25. 22:32
 3/9 anonim ***** válasza:
21%
szerintem homlokterhes.
2009. szept. 25. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Ál egy "L"-el és vemhes. Amúgy nem. Ha teljesen kipakolták, akkor fizikai képtelenség.
2009. szept. 25. 23:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet állterhes!Kizárt!
2009. szept. 26. 01:18
 6/9 anonim ***** válasza:
kérdés,hogy mindent kivettek-evagy csak elkötés volt?
2009. szept. 26. 08:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha elkötötték, akkor lehet álterhes, hiszen a hormonműködése és a szervei maradtak a régiben, csak a sperma nem tud eljutni a méhbe.

Ha mindent kivettek, akkor fizikai képtelenség az álvemhesség.

Akciózott-e kan kutyával? Illetve elvileg mikor tüzelt?

Ezt gondold át, illetve konzultálj az állatorvossal, hogy hogyan műtötte meg.

2009. szept. 26. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:

olyat is láttam már, hogy a közvetlenül tüzelés után ivartalanitott kutya még egyszer, az ivartalanitás után álvemhes lett

ha folyik a teje vidd dokihoz, addig ne foglakozz vele

igazából ez hogy kaparja a helyét nem elég tünet ...

2009. szept. 26. 17:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha ivartalanítva volt, akkor nem álvemhes
2009. szept. 28. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!