Szerintetek hogyan lehetne meggyőzni az egyszeri alkalommal szaporítókat, hogy ne hozzanak le almot a szukájuktól?
20:19-esnek adok igazat. Ha hasznosat akarsz tenni tégy a pénzért folyamatosan szaporítók és a nagyüzemben tenyésztők ellen. Az ha valaki lehoz a saját kutyáitól egy fajtatiszta almot, egyszer az életben és megfelelő gazdát talál nekik ahhoz senkinek semmi köze. Ha valaki elkezd keverékeket gyártani azzal, hogy kíváncsi, hogy fognak kinézni az megint más tészta. Én is tisztában vagyok vele hány kutya kerül menhelyre és gyakran milyen szívszaggató állapotban de le merném fogadni hogy baromira kevés köztük az olyan aki az általam említett egyszeri "szaporított" alomból való.
Nem kéne túlzásokba esni.
Most nem kezdek el belekötni a sok sületlen hüly3ségbe amit mindketten írtatok. Csak közölném hogy mindenkinek joga van ahhoz hogy olyan kutyát vásároljon amilyet csak akar. Nekem sem volt szükségem egy szaros papírra a drágám mellé mert volt vécépapír amivel kitörölhettem a s3ggem, köszöntem szépen. Papír nélkül is belefér a kutyám a standardbe, egy bíró mondta(term. nem versenyen), köszöntem szépen ezt is.
Azt pedig senki nem mondta hogy ha lesznek szuka kölykei azokat nem ivartalaníttatva fogom elajándékozni. És tudod miért? Mert nem bízom az emberekben. Mert mind olyan kis nagy arcú, az igazát bizonygató hazug p0cs, mint te kedves kérdező, aki a valóságban úgy is másképp cselekszik, mint amit ír és mond. Ezt is köszöntem! (mármint a lepontozást miután elolvastátok, szánalmas...)
Nem vagyok naív kikérem magamnak de azt viszont jól saccoltam hogy kölyök vagy te még:) A lényeg amit írtál is hogy én nem olyan vagyok, mint a többi és hidd el hogy rajtam kívül sokan mások nem még, ezért kattanok be mikor állandóan általánosítanak. Ha még egyszer meghallom a szaporító szót vagy magamat fojtom meg vagy mást.
A névtelenségről meg annyit hogy itt is a saját nevemre szóló mailcímemmel vagyok regisztrálva, ha valaki kíváncsi rá ki vagyok dob egy mailt én meg visszaírok és kész. Nem egyszer megtörtént már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!