Kutyám terhes, és már 63. napos, de még mindig nincs baba. Megijedjek már?
Egy kérdést szeretnék feltenni azoknak aik védik a SZAPORÍTÓKAT, voltatok már menhelyen??? Látogassatok el az illatos útra!! Persze mindenki szeret kiskutyázni, babázni én is szeretnék, pár hetet hónapot, amíg picik és aranyosak, de persze megtartani nem tudjuk mindent ezért ki így ki úgy megszabadulunk tőlük. Ez lehet 3-4 de akár 10 kölyök is jobbik esetben találunk nekik gazdit de nincs rá garancia hogy majd ívartalanítja és nem nemz még több kölyköt. És hát tulajdonképpen az én kutyám csak néhány kölyköt szült, és az én lelkiismeretem tiszta mert mindent elpaszoltam, az hogy az én kutyámnak a kölykeinek is lesznek kölykei(és így tovább) már nem az én felelőségem, ugye?? Tehát ha esetleg az én kutyám leszármazotaival vannak tele a menhelyek nem az én hibám!!
Gondolom ti is így gondoljátok? hát gratulálok...
Én nem a pénzért szaporítókat és a keverékeket elletőket védem mivel tisztában vagyok a menhelyek állapotával de az mégis csak nonszensz hogy nem lehet egy kérdésre már itt normális választ várni mert egyszerűen ti egyszerűen mindenhonnan ide lyukadtok ki és bar0mira idegesítő ba.d.eg.
Ennyi erőfeszítéssel amit ide fektettek a semmiért kiplakátolhattátok volna fél Pestet vagy létrehozhattatok volna még egy weboldalt erről de nem, nektek muszáj a gyakran normális és cseppet sem hibás embereket basztatni.
Jó most a kérdező épp egy keverékgyártó de akkor is, ezeket nem csak ő olvassa végig, én már legalább ezredszerre! Őt nem érdekli. A válaszadók ahogy már írtam az előbb ezerszer találkoztak már a témával. Szóval légyszi fogjátok már vissza kicsit magatokat. Köszi!
:) hihi rajtad csak nevetni tudtam
na mindegy!!!!!
már megszültünk, és ha hiszed ha nem én örülök hogy a kutyám anyuka lett:))))))))))))))))))))))))))4 gyönyörű kiskutya anyukája!!!!!!!!!!!!!!!4
Na ne nevettes már engem!!!!!!!!!!!' nem ez volt a kérdés!!!!!és fogadok hogy te neked is fialt már a kutyád!!!!!!!Nem értem mért kell a másikat piszkálni folyton, mert feltesz egy egyszerű kérdést????Én a kutyáimat szeretem akár mit is mondasz!!!jól tápláltak, sok szeretetet kapnak és nem fosztom meg az anyai örömtől!Hidd el nem jobb annak a kutyának akik albérletben laknak naponta hiába sétáltatják többször, ez akkor sem kutyának való élet!!4
a másik dolog, meg mikor dolgoznak otthagyják bezárva !sokat ismerek ilyet,meg olyat is aki megköti a kutyát, még életében nemvolt elengedve!Na én ezeket vetem meg!!!!!!!Ne velem foglalkozz, mert én tudok neki bisztositani jó gazdát, akit ismerek és már előjegyzésben vannak a kiskutyák különben nem fialtatnák a semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!