Kutyám terhes, és már 63. napos, de még mindig nincs baba. Megijedjek már?
Szerintem ne aggódj, nálunk rendszerint 63-64 napra szoktak szülni a kutyák, de volt már olyan szukám is, aki ennek ellenére a 66-67 napra szült! És semmi gond nem származott belőle! Én a 67. napon kezdenék csak aggódni a helyedben, 63 nap még egyáltalán nem túlhordás, mindegy, hogy előzőleg hány napra szült a kutya.
Remélem segítettem :)
Normális válaszokat köszike:) utűlatosaknak: szerintem neked is láncon van a kutyád, mint soksok ösregasszonynak sajnos, és ezek dumálnak!ha valaki fialásrol beszél egyből lehurrogják, mert szaporitó mért kell szaporitanistb. Na most tudod nekem még egyetlen egyszer sem voltak se bezárva a kutyáim sem pedig láncon!!!
Annyian irjátok hogy szaporitok ilyenek olyanok. akkor miért látok 90%ban megkötött kutyákat?????mondmár meg!!!!!Szerintem itt ilyenek dumálnak a jó állattartásért akiknek kint megvan kötve szegény kutya!tudod szerintem az az állat kinzás, nem a szaporitás!!!!!!
Szaporító... Hát hozzám nehezen fogsz majd bejönni, mert a megkötött kutyáim a kertben vannak épp, korántsem megkötve és kicsit majd megkóstolnak. Sosem voltak kikötve a kutyáim. Acana-t esznek nem teszkós tápot, nyáron kutyás táborba járok velük, kutyaiskolába, sétálni minden nap, telerünk, munkaversenyezünk, tanulunk. Hoppá... Amúgy meg a kérdésre is válaszoltam fentebb. Talán most meg kéne dicsérni, hogy a keverékeket szaporítod?
Az állatkínzás nem csak az, hogy meg van kötve a kutya! Az is állatknízás amikor folyamatosan elleted és mivel nem tudod biztosítani a jövőjüket, ha valamelyiknek baja esik, az is kínzás! Mert te hiába adod oda egy jó embernek, nem biztos hogy ő tényleg olyan jó! Aztán majd neki is szül a kutyája, de mondjuk ő meg kidobja őket és azért is te vagy a felelős, mert ha te nem elletsz, akkor ő sem születik meg! A kutyas ellik és kölykei vannak ez nem sértés hanem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!