Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám terhes, és már 63....

Kutyám terhes, és már 63. napos, de még mindig nincs baba. Megijedjek már?

Figyelt kérdés
nemtudom mit tegyek, eddig ha szült 60napra szült. mostmeg, már kezdek megijedni. szóljak az orvosnak vagy ultrahangra vigyem?
2009. szept. 25. 14:18
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
95%
Baba??? Ezek kiskutyák, nem BABÁK!
2009. szept. 25. 20:30
 12/40 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ne aggódj, nálunk rendszerint 63-64 napra szoktak szülni a kutyák, de volt már olyan szukám is, aki ennek ellenére a 66-67 napra szült! És semmi gond nem származott belőle! Én a 67. napon kezdenék csak aggódni a helyedben, 63 nap még egyáltalán nem túlhordás, mindegy, hogy előzőleg hány napra szült a kutya.

Remélem segítettem :)

2009. szept. 25. 21:52
 13/40 A kérdező kommentje:

Normális válaszokat köszike:) utűlatosaknak: szerintem neked is láncon van a kutyád, mint soksok ösregasszonynak sajnos, és ezek dumálnak!ha valaki fialásrol beszél egyből lehurrogják, mert szaporitó mért kell szaporitanistb. Na most tudod nekem még egyetlen egyszer sem voltak se bezárva a kutyáim sem pedig láncon!!!

Annyian irjátok hogy szaporitok ilyenek olyanok. akkor miért látok 90%ban megkötött kutyákat?????mondmár meg!!!!!Szerintem itt ilyenek dumálnak a jó állattartásért akiknek kint megvan kötve szegény kutya!tudod szerintem az az állat kinzás, nem a szaporitás!!!!!!

2009. szept. 25. 22:46
 14/40 anonim ***** válasza:
0%
Ha még egyszer beírja valaki egy normálisan feltett kérdéshez ezt a szaporítós buz1ságot megkeresem és belehúzom a fejébe a ku.va monitorát. Igen igazatok van a legtöbb esetben. De nem mindig. És ti nem kérdeztek. Ti folyamatosan pofáztok (értsd: írtok) csak ez ku.vára nem érdekel senkit mert nem ez volt a KÉRDÉS!!!
2009. szept. 25. 22:54
 15/40 A kérdező kommentje:
utolsó teljesen igazad van!Nem értem miért nem lehet fialtatni a kutyákat!Én régen korcsokat is fialtattam , elajándékoztam jó gazdinak és kész!Nagy öröm volt nevelgetni.!!!!!!!!meg miért látok mindenhol ilyen megkötött kutyákat, ha itt ennyi állatszerető ember van?akkor mondja meg valaki hol vannak ezek az "állatszerető emberek"????????
2009. szept. 25. 22:56
 16/40 anonim ***** válasza:
94%

Szaporító... Hát hozzám nehezen fogsz majd bejönni, mert a megkötött kutyáim a kertben vannak épp, korántsem megkötve és kicsit majd megkóstolnak. Sosem voltak kikötve a kutyáim. Acana-t esznek nem teszkós tápot, nyáron kutyás táborba járok velük, kutyaiskolába, sétálni minden nap, telerünk, munkaversenyezünk, tanulunk. Hoppá... Amúgy meg a kérdésre is válaszoltam fentebb. Talán most meg kéne dicsérni, hogy a keverékeket szaporítod?

Az állatkínzás nem csak az, hogy meg van kötve a kutya! Az is állatknízás amikor folyamatosan elleted és mivel nem tudod biztosítani a jövőjüket, ha valamelyiknek baja esik, az is kínzás! Mert te hiába adod oda egy jó embernek, nem biztos hogy ő tényleg olyan jó! Aztán majd neki is szül a kutyája, de mondjuk ő meg kidobja őket és azért is te vagy a felelős, mert ha te nem elletsz, akkor ő sem születik meg! A kutyas ellik és kölykei vannak ez nem sértés hanem így van.

2009. szept. 25. 23:34
 17/40 A kérdező kommentje:
Jólvan már okoskodó majom!fogd már be!!!!egyépként nehogy azt hodd hogy nemlehet téged megtalálni te bunkó!!!!!!
2009. szept. 25. 23:36
 18/40 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ijedj meg! :)
2009. szept. 25. 23:37
 19/40 anonim ***** válasza:
68%
Talűn megtanulhatnál olvasni. :D Azt mondtam, hogy ide hiába jössz, mert a jól kikötött kutyáim az udvarban szaladgálnak és jól popsiba harapnak! :D
2009. szept. 25. 23:56
 20/40 A kérdező kommentje:
:) csak nevetek rajtad:)
2009. szept. 26. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!