Elég már csak egyszer adni nekik?
Figyelt kérdés
Van egy labrador keverékünk(1éves,kiscsaj) és egy skótjuhászunk(kb.5éves lehet,örökbefogadott,lány).Reggel és este kapnak enni,de azt veszem észre,hogy ahogy egyre jobb idő lett/lesz,nem igazán kell nekik ennyi.
A nagynak tudom,hogy elég(ő amúgy is csak 1x kapott,csak a kicsi miatt kap ő is 2x)Elég az 1évesnek is már csak 1x egy nap?Nem tudom eldönteni.
Köszönöm!
2013. ápr. 20. 09:11
2/2 anonim válasza:
Az, hogy hányszor kapnak enni ne befolyásolja a napi étel mennyiséget. A napi adagot kapják meg egyben vagy részletekben. Én nagytestű kutyának kétszerre adnám oda, már csak a bélcsavarodás esélyének csökkentése miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!