Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Menyi idö mig egy 6-7 hetes...

Menyi idö mig egy 6-7 hetes kiskutya megszokja a nevét és tanitani lehet ugy h szót is fogadjon? Menyi idöbe telik?

Figyelt kérdés

:)) fontos lenne nekem, mert most lett egy nagyon édes kiskutyunk és nem tok rola még sok mindent de elöször is ez érdekelne.... :)

17L

2013. ápr. 19. 21:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

7 hetesen igazából az anyja mellett lenne még a helye, mert 8 hetesen ideális elválasztani, mivel ha korábban teszik meg egy csomó dolog kimarad amit az anyjától tud megtanulni és kutyadolog amit te nem tudsz neki pótolni.

És nem órákra kell lekötni a figyelmét hanem pár percre - a lényeg h amíg figyelnie, csinálnia kell addig arra figyeljen. és utána ebből ki is kell oldani - én erre a mehetsz vezényszót használom, amikor elengedem és azt csinálhat amit akar. 8 hetes kortól meg már el lehet kezdeni klikkerezni.

2013. ápr. 26. 17:05
 22/26 A kérdező kommentje:

am igen tudom h hibát követünk azal h nem hagytuk eleget az anyánál de nem tudtuk h mikor szabad elhozni :/

am h érted azt h klikerezni?

2013. ápr. 26. 17:38
 23/26 anonim ***** válasza:

Írtam h én klikkerrel tanítom. Nézz utána: www.klikker.hu

és egy rakás videó youtube-on 'clicker training'.

(Igazán utánanézhettetek volna ha már nem tudjátok h mikor kell elhozni.....nem is értem)

2013. ápr. 26. 17:44
 24/26 A kérdező kommentje:

köszi :)

tudom és szégyelem is magam h legalább én nem néztem utána :/ :(

2013. ápr. 26. 17:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Sok sikert!
2013. ápr. 26. 17:51
 26/26 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. ápr. 26. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!