Menyi idö mig egy 6-7 hetes kiskutya megszokja a nevét és tanitani lehet ugy h szót is fogadjon? Menyi idöbe telik?
:)) fontos lenne nekem, mert most lett egy nagyon édes kiskutyunk és nem tok rola még sok mindent de elöször is ez érdekelne.... :)
17L
7 hetesen igazából az anyja mellett lenne még a helye, mert 8 hetesen ideális elválasztani, mivel ha korábban teszik meg egy csomó dolog kimarad amit az anyjától tud megtanulni és kutyadolog amit te nem tudsz neki pótolni.
És nem órákra kell lekötni a figyelmét hanem pár percre - a lényeg h amíg figyelnie, csinálnia kell addig arra figyeljen. és utána ebből ki is kell oldani - én erre a mehetsz vezényszót használom, amikor elengedem és azt csinálhat amit akar. 8 hetes kortól meg már el lehet kezdeni klikkerezni.
am igen tudom h hibát követünk azal h nem hagytuk eleget az anyánál de nem tudtuk h mikor szabad elhozni :/
am h érted azt h klikerezni?
Írtam h én klikkerrel tanítom. Nézz utána: www.klikker.hu
és egy rakás videó youtube-on 'clicker training'.
(Igazán utánanézhettetek volna ha már nem tudjátok h mikor kell elhozni.....nem is értem)
köszi :)
tudom és szégyelem is magam h legalább én nem néztem utána :/ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!