Azt szeretnem kerdezni h mennyi idobe telik amig egy kiskutya (2honapos) megszokja az uj korulmenyeket,2 napja kaptam meg de ejjel nagyon sir. Meddig megy ez igy?
amugyis a hazban van:)van egy kis kosara az agyam mellett ,elalsizk es ejszaka egyszerre felebred elkezd sirni s futkos a szobaba s kaparja az agyam oldalat probal felszokni,a vizes palackot nm tudja kiragni?
koszii
Persze, hogy sír, hiszen el lett szakítva az édesanyjától, a testvéreitől, és még nem érti, mi ez az egész.
Amit az előttem hozzászólók írtak, rakj mellé egy játékot, vagy egy melegvizes palackot. Ha nagyon hisztizik, menj oda hozzá, kedves szavakkal nyugtasd meg, próbáld elaltatni. 1-2 héten belül el fog maradni a sírás. Azzal viszont számolj, hogyha rendszeresen odamész hozzá, akkor azt tanulja meg, hogy a hiszti jó dolog, hiszen akkor jön a gazdi és foglalkozik velem.
első vok.
köszi a lepontozást:D innentől kezdve én is így állok hozzá másokhoz ;) próbálhat az ember segíteni :D
mindenki oldja meg a problémáját ahogy akarja:D
szervusztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!