Milyenek a Német spiccek?
Nekem ugyan közép spiccem van,de.. Nagyon jó jelző kutya és társ! Középben is változó a marmagasságuk..min. 30 max.38 cm lehet, az enyém 31-2. Szerintem a spiccek legyen az bármilyen méretű a jellemük ugyanolyan: eleven,mozgékony,energiabomba,vidám,igazi kis 4 lábon járó szőrmókok. A szőrük nem igényel komolyabb ápolást elég,ha 2 hetente (ha vedlik akkor hetente) 1x átkeféled nehogy sértsd az aljszőrzetét. Fontos tudni,hogy a kanok évente 1x vedlenek a szukákkal ellentétben,akik minden tüzelés után kb. 1 héttel. Szőrük könnyen alkalmazkodik az időjárási körülményekhez,szóval nyugodtan lehet kint is tartani. Nagyon értelmes kutyusok szeretnek új dolgokat tanulni,agilityben pedig tökéletesen megállják a helyüket! Viszont határozottabb gazdát igényel,következetesen és egyértelműen kell nevelni kül.ben nagyon könnyen akár a fejünkre is nőhet. Társas viselkedésükről annyit,h. nagyon jól kijönnek más kutyákkal,egyenesen imádnak játszani. Idegen emberek alatt nem tudom mire gondoltál..ha sétáltatás közben találkozik vkivel barátságos,kerítésen belül pedig egyértelműen védi a területét.:)
Remélem tudtam segíteni! Üdv: Szandra és Blackie :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!