Miért szeretnek a nagy bundájú kutyák, pl német juhászok napozni? Nincs nekik melegük?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 22:55
1/9 anonim válasza:
A kutya ösztönösen tudja, a napfény D vitamin. A nagybundájú kutyáknak , ha megfelelő az aljszőrzete, nagyon soká jut el a meleg a bőréig.
2/9 A kérdező kommentje:
aha szal amelyik kutyának vastag a bundája az nem csak a hidegtől de melegtől is véd ?
2013. ápr. 15. 23:07
3/9 anonim válasza:
Ez érdesek kérdés, már én is gondolkodtam rajta. Főleg ha a kutya fekete és hosszú szőrű, akkor sincs melege?
4/9 anonim válasza:
Kutyák belső hőmérséklete jóval nagyobb mint az emberé, szóval olyan mintha te folyamatosan lázas lennél...ezért fáznak vagy van melegük nyáron. Ez a kis gyenge napfény jól esik nekik.SZERINTEM:D
5/9 zsuzsabazsa válasza:
Bizonyos fokig szigetelő hatással bír.
6/9 mantis religiosa válasza:
Meglepő de így van. Az igazi szörméből készült suba, amit régen a juhászok télen-nyáron hordtak, nyáron védte őket a felhevüléstől.
A kérdésre válaszolva: a D-vitamin kiválasztásához van szükségük a napfényre. Amúgy a kutya intelligens, okos állat, ha melege van, elhúzódik hűvösebb helyre.
7/9 anonim válasza:
én a szomszéd malamutját látom már napok óta, ahogy sütteti magát :D nagyon cuki :D
8/9 anonim válasza:
A nagyobb szőrű kutyák jobban érzik magukat a melegben, mint a sima szőrűek, mert a nagy szőr valamilyen szinten megvédi a kutyát a napsugárzástól
9/9 julianna24 válasza:
Ugyanugy szeretnek napozni a kutyak is mint az emberek,de egy ido utan meleguk lesz es arnyekba huzodnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!