Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák ennyire éreznék a...

A kutyák ennyire éreznék a táp minőségét? (többi lent)

Figyelt kérdés

3 hónapja Aldi Romeot kap a két kistestű kutyánk.Nincs pénzünk a Pro Planra,mert eddig azt kaptak már 2 éve és nem volt sose gond,hogy nem eszik meg.Ezzel a táppal meg 3 hónapja etettem és alig ettek (elvevős módszert alkalmaztam) és egyszerűn alig esznek..így hétfőn vettem DM-es tápot és a megmaradt Romeoval kevertem..még mindig keveset esznek..havonta főzők nekik rizst meg farhátat azt úgy egy hétig kapják,azt persze megeszik..de a tápot nem..lerakom bele szagolnak és elmennek fel is veszem..

Voltak kb 1 hónapja féreghajtózva nincs bennük féreg.A kedvük jó,isznak rendesen,játszanak rohangálnak..de a tápot nem eszik..

Évekig megeszik a pro plant még hozzá a lazacosat, nem változtattam ízt..erre 3 hónapig nem esznek egy tápot..

Nem tudom mi legyen,mert nincs pénzünk drágábbra ,de ha ez így megy akkor vhogy összegyűjtük a pénzt a drágábbra,mert az előírtnak még a felét sem eszik meg 2 nap alatt..

ha az egyik csinálná ezt elvinném dokihoz mondván vmi baja van,de a két kutya teljesen egyszerre csinálja ezt..és nem is egy idősek!

ennyire éreznék a táp minőségét?

2013. ápr. 19. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Amikor valóban éhes a kutya, ha van benne életösztön, bármit megeszik. Nem kellene csirkét adni, akkor előbb-utóbb megeszik azt, ami a táljukba kerül.
2013. ápr. 19. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Benne van a pakliban. Nem ismerem azt a tápot, de lehet én a helyedben inkább főznék rájuk. Biztos, hogy nem kerülne többe és minőségben jobb lenne, mint az.
2013. ápr. 19. 20:26
 3/3 A kérdező kommentje:

csak az a baj hogy a farhát az elég csontos és hosszú távon nem éppen egészséges a sok csont,mert székrekedésük is lehet! egyszer egy hónapig farhátat,szárnyat,nyakat főztem nekik és eléggé kemény lett a széklettük illetve sok volt és rohadt büdős a kaksijuk ,úgy hogy akkor nem hiszem,hogy sokat hasznosított a szervezetük, ja meg ugye rizst is adtam pluszba nekik,de az is hasfogó..

mással nem tudnám kiegészíteni,mert a főtt répán kivül semmi mást nem esznek meg..

csirkemellet nem fogok venni mert drága és még mi sem eszünk ilyesmiket..

havonta 1x főzők nekik az egy 1 hétig kitart, oké,de hónapokig a sok csont nem jó,főleg,hogy az egyik kutya idős..

2013. ápr. 20. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!