Mi a véleménytek arról, hogy a kutyám a 61. ( 66. ) napon sem mutatja semmi jelét annak, hogy szülne? 7 kiskutya van benne.
Figyelt kérdés
Szóval, fedeztettem a kutyámat, saját kannal. 5 napon keresztül megtörtént a dolog. Most az első fedeztetéshez képest a 66 napon van, de még semmi jele annak, hogy szülni akarna. Az utolsó naphoz képest így a 61. napon van. A hője nem ment le (38 és 37,5 között mozog kb 2 hete), folyása továbbra is visszafogottan van és átlátszó, kedve jó, de nem vackol. Csak pihen. 7 kiskutya van benne, az Uh szerint és a tapasztalatom az, hogy ennyi kölyökkel már beindul a szülés a 60. napon. Kicsit kikészít a dolog és nehéz várni. Túl aggódom vagy túl aggódom? :) Valakinek hasonló tapasztalat, ötlet?2009. szept. 24. 14:10
11/11 anonim válasza:
örülök, hogy minden rendben ment, nekem novemberben szült a tapasztalt szukám eddig mindig 53-55 között megvoltak a picik, és nem kis alomszámmal 7. 9. 11. Most viszont kb. 3-4 napot ráhúzott már én is idegeskedtem, de mind a 10 csöppség szépen megszületett. Az hogy nem vackol egy dolog, nekem az ellés előtt közvetlenül szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!