Milyen táp és táplálék kiegészítőt vegyek?
Milyen táp és táplálék kiegészítőt ajánlotok egy ~30kg-os kutyának?
Tápok közül ahogy olvasom itt sokan a brit premium-ot a josera-t és a taste of wild termékeket mondjátok legalábbis abban a sávban ami engem érint.
Ezekből melyiket lenne érdemes választanom? A josera tápokat mindenféle kutyának ajánlják kicsitől kezdve ami nem biztos hogy nyerő ötlet lenne egy nagyobb testű kutyának venni, mit gondoltok? mekkora szemű lehet ez?
Illetve ezekből melyiket lenne érdemes venni? Kölyöknek valót? vagy Juniort? Azt hallottam hoyg ilyen korban már inkább felnőt tápot érdemes adni (~10 hónapos).
Illetve mellé még luposant láttam itt ajánlva. de abból is melyiket lenne érdemes adni?
Ha jól látom akkor nem csak a 20% illetve 30%-os kagyló kivonatban különböznek, ha már veszek ilyet akkor érdemes a drágábbat venni?
Illetve egyáltalán szükséges ez ha mellé olyan tápot veszek amiben van ilyen zöldkagyló kivonat?
Amúgy a zooplus milyen? vagy a tapfutar?
Na vegyük sorban:
Edzés: kell 10 hónaposan de csak fokozatos terheléssel. Túlmelegedésre figyelni, melegben inkább árnyékos helyre vidd reggel vagy estefelé - már lehet úsztatni is ami kíméli az ízületeket és nem tud túlhevülni. Ízületek, csontok, egyéni dolog de ha edz nem árt megelőzés luposant vagy hasonlót adni. Tápból brit sportot érdemes adni, ár-értékben legjobb (bár a legutóbbi kamion elég sok kukoricát tartalmaz az előző "beetetőkhöz" képest). A protein %-os értéke csak marketing duma, az számít hogy mennyire emészthető. Magad is kipróbálhatod hogy mennyit kakkant a kutyád a legdrágább táptól és mennyit ha húst eszik.
ma 09:00
Engedélyeztetni kell a tápkiegeket is. Nézd meg csak bármelyik dobozt. Rajta van az engedélyezés száma. Szerinted az engedélyezés úgy történik, hogy beadják a kérelmet X Y kiegre, a hivatal meg ad neki egy számot azonnal? A humán kiegészítőket is vizsgálják. Volt már belőle balhé is némely szereknél, hogy olyasmi volt benne, ami káros volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!