Nagyon morbid lenne ha kiásnám a kutyám holttestét?
Figyelt kérdés
El kell költöznünk sajnos, a kutyum a kertemben van eltemetve, és nem szeretném itt hagyni. Szerintetek hagyjam nyugodni vagy tényleg "hozzam magammal"?2009. szept. 23. 21:49
31/39 anonim válasza:
Ha meg lenen rá a lehetőség hogy egy építkezés során kiássák biztos hogy magammal vinném gondolkodás nélkül. Ellenkező esetben hagynám nyugodni, nem kell hogy feltétlenül a közelemben legyen hisz a gondolataimban örökké él. Nekünk a szülővárosunkban van eltemetve az előző kutyusunk, az óta már elköltöztünk a párommal és abszolút nem zavar a dolog. Ha tudnám hogy valaki kiáshatja a kertből azonnal elhoznám.
32/39 anonim válasza:
NEHOGYMÁR! szegényt haggyad nyugodtan,békében szegénykét. Most ha kiásnád a holtestét az nem lenne valami jó!! :(
33/39 anonim válasza:
18:03as vagyok: nem tudom, milyen bogarak voltak..barna színűek voltak és mászkáltak a csontvázon.
34/39 A kérdező kommentje:
fújj:O félek
2009. szept. 26. 21:26
35/39 anonim válasza:
HA ÚGY DÖNTESZ VISZED, AKKOR EGY NAGY FÖLDDARABBAL ÁSSÁTOK KI ( HA LEHET ÍGY? MIVEL KISKUTYA TALÁN MEGTUDJA TESÓD OLDANI)ÉS AKKOR NEM KELL LÁTNOD!
HA TUDNÁM H.RÁÉPÍTKEZNEK ÉN SE HAGYNÁM OTT!
36/39 anonim válasza:
Én elvittem (kiásattam)az állataim holttestét, mikor elköltöztem. Újra temettem. De nem én ástam ki, hanem egy barátom. És közösen temettük el. Hogyan döntöttél végül? Ha nincs kedved válaszolni, megértem.
37/39 A kérdező kommentje:
otthagytam. Túl hirtelen jött az egész, előző este szólt ez az idióta apám hogy pakolj, megyünk...:(
2010. szept. 11. 23:36
38/39 anonim válasza:
Ne bánkódj! Úgy is fel lehet fogni, hogy abban a kertben nyugszik, amelyik annak idején az otthona volt.Az állatok lelke meg amúgy sem a föld alatt van.
39/39 A kérdező kommentje:
még így 2 év után is bánt, hogy ott hagytam, de tudom, jobb így neki... Múltkor jártam arra, sajnos bemenni nem tudtam, de jó érzés volt, hogy hagytam nyugodni :)
2011. okt. 17. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!