Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon morbid lenne ha kiásnám...

Nagyon morbid lenne ha kiásnám a kutyám holttestét?

Figyelt kérdés
El kell költöznünk sajnos, a kutyum a kertemben van eltemetve, és nem szeretném itt hagyni. Szerintetek hagyjam nyugodni vagy tényleg "hozzam magammal"?
2009. szept. 23. 21:49
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Ha meg lenen rá a lehetőség hogy egy építkezés során kiássák biztos hogy magammal vinném gondolkodás nélkül. Ellenkező esetben hagynám nyugodni, nem kell hogy feltétlenül a közelemben legyen hisz a gondolataimban örökké él. Nekünk a szülővárosunkban van eltemetve az előző kutyusunk, az óta már elköltöztünk a párommal és abszolút nem zavar a dolog. Ha tudnám hogy valaki kiáshatja a kertből azonnal elhoznám.
2009. szept. 25. 19:13
 32/39 anonim ***** válasza:
47%
NEHOGYMÁR! szegényt haggyad nyugodtan,békében szegénykét. Most ha kiásnád a holtestét az nem lenne valami jó!! :(
2009. szept. 25. 20:29
 33/39 anonim ***** válasza:
18:03as vagyok: nem tudom, milyen bogarak voltak..barna színűek voltak és mászkáltak a csontvázon.
2009. szept. 26. 20:21
 34/39 A kérdező kommentje:
fújj:O félek
2009. szept. 26. 21:26
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

HA ÚGY DÖNTESZ VISZED, AKKOR EGY NAGY FÖLDDARABBAL ÁSSÁTOK KI ( HA LEHET ÍGY? MIVEL KISKUTYA TALÁN MEGTUDJA TESÓD OLDANI)ÉS AKKOR NEM KELL LÁTNOD!

HA TUDNÁM H.RÁÉPÍTKEZNEK ÉN SE HAGYNÁM OTT!

2009. szept. 29. 22:16
 36/39 anonim ***** válasza:
Én elvittem (kiásattam)az állataim holttestét, mikor elköltöztem. Újra temettem. De nem én ástam ki, hanem egy barátom. És közösen temettük el. Hogyan döntöttél végül? Ha nincs kedved válaszolni, megértem.
2010. szept. 11. 20:31
 37/39 A kérdező kommentje:
otthagytam. Túl hirtelen jött az egész, előző este szólt ez az idióta apám hogy pakolj, megyünk...:(
2010. szept. 11. 23:36
 38/39 anonim ***** válasza:
Ne bánkódj! Úgy is fel lehet fogni, hogy abban a kertben nyugszik, amelyik annak idején az otthona volt.Az állatok lelke meg amúgy sem a föld alatt van.
2010. szept. 12. 22:08
 39/39 A kérdező kommentje:
még így 2 év után is bánt, hogy ott hagytam, de tudom, jobb így neki... Múltkor jártam arra, sajnos bemenni nem tudtam, de jó érzés volt, hogy hagytam nyugodni :)
2011. okt. 17. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!