Milyen tápot adjak vedlés ellen a 2 éves labradoromnak, állandó szőrhullás ellen?
Többen írják a Britet, stb...., de diétát is mondtatok már.
Melyiket válasszam úgy, hogy elég könnyen lehet hasmenése?
Brit,Acana,Orijen,Pro plan..
fokozatosan kell váltani a tápot főleg,hogy tudod hajlamos a hasmenésre..az Acanától sok kutyának hasmenése van a magas fehérje tartalom miatt..
vedlés ellen nincs semmi,levedli a téli bundát..
keféld át naponta,szerezz be egy furminátort azt hetente használd és akkor kevesebb lesz a szőr hullás..
viszont ha a tápváltás és a rendszeres fésülés után is nagyon hullik a szőre,akkor elvinném dokihoz nem e vmi parazita vagy élősködő támadta meg..
Köszi a választ!
Eddig igazából eddig házi koszt volt (most költöztünk panelbe) az is lehet, hogy ez a baj? ha igen, akkor mit lehetne csinálni?
Rosszul fogalmaztam, a vedléssel, amikor téli/nyári bundát cseréli, de az, hogy vedlési időszakon kívül, megsimogatom, és hirtelen a barna gatya fehér lesz, az gondolom kicsit durva :/ Dokink meg nem csinál semmit, az előző meg nem jöhet fel akárhányszor baja van szegénynek, akármennyire szeretném :'(
köszi megint :)
Úgy látszik nem birok fogalmazni: a bundaváltással semmi bajom, de azon kívül, ha a barna gatyám fehér lesz, hátttöööö, annak senki sem örül, gondolom én :p Persze azt is tudom, hogy valamennyire hullik, mindig, hisz volt előtte kutyánk, konkrétan német juhász, de vedlési időszakon kívül ő sem vedlett ennyit mint most Bella (a mostani kutyus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!