Lehet tudni, hogy a kan kutya miért nyalja fel állandó jelleggel a szuka kutya pisijét? Esetleg valami mód, ahogyan leszoktassam róla?
erre a kérdésre én is nagyon kíváncsi vagyok, mivel náluk dettó ez a helyzet.
A szuka pisil, a kan felnyalja, és utána meg vacog.
A szuka nem tüzel, mert két hónapja tüzelt, meg a kan se mászkál úgy utána, mint akkor, meg nincs is úgy kifordulva magából, mint mikor tüzelt a szuka.
érdemleges ötletem sajnos nekem sincsen:(
passz,pedig ez nálunk is rendszeresen előfordult mikor ideiglenesbe nálunk volt egy kan shih-tzu 10 hónapig. Folyton az én szukám pisijét próbálta felinni,jó elrántottam a pórázt,de 2 kutyával nem egyszerű manőver.
Pedig a szuka kutyám ivartalanított már régóta..
És igen az a fogcsattogás,vagyis inkább igen vacogás szintén bejátszott nálunk is.
Na erre kíváncsi vagyok,valaki biztos tudja:) Én annyira nem foglalkoztam vele akkor, elrántottam hirtelen,csak utána nem hagytam hogy puszit adjon :))
Azért csinálják mert felmérik a szuka tüzelési állapotát, amikor vacog, akkor gondolom az oroszlánokéhoz hasonló Jacobson szervel ami a szájpadlásában van méri le a vizelet milyenségét, mint amikor az ember a bort kevergeti a szájában vagy a pohárban.
De lehet azért is hogy a eltüntesse a szagnyomot esetleg a többi kan elől.
de, akkor ez a dolog végül is nem lehet mondjuk azért, mert a szukának teszem azt valami baja(betegsége) van...?
Mert ahogy látom elég sok ember kutyája ilyen, még ivartalanított is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!