Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért sír a kutyám már 2 napja?

Miért sír a kutyám már 2 napja?

Figyelt kérdés
Hozza nekem a játékát, és ha játszom vele, egy idö után ugye elfárad, elfekszik és utána folytatja a nyüsszögést. Apu azt mondta, hogy féltékeny a barátom miatt, de próbáltuk azt is, hogy mind a ketten(barátom meg én) vele foglalkozunk, de akkor is ez megy. És már nagyon kiakasztó, hogy hazajövök és ezt hallgatom estig. Ágyba jönni akar hozzám, bújik folyamatosan, meg mikor nem vagyok itthon, szétszórja a ruháimat, az ágyamat szétturja...nem rág meg semmit, csak mintha az én ruháimon pihizne mig nem vagyok itthon. Lehet, hogy valami betegsége van? Vagy lehet nekem van bajom és azt érzi? Légyszi segítsetek, mi baj lehet és, hogy mivel tudnék ellene tenni. (a kutyusom 5 éves puli)
2009. szept. 22. 21:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó válaszoló: Jól vagy?! ... nem, ne is válaszolj... csak töröld le a habot a szádról, mert még veszettnek néz egy állatorvos...
2009. szept. 23. 18:09
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem sajnálom rá pénzt...ezt bizonyitja, hogy kb 2 hónapja majdnem 50 ezer ft-ot ott hagytam az orvosnál mert bőrbetegsége volt és kezelni kellett, 1 hétig minden nap dokinál voltunk másfél órákat kezeléseken...ugyh nekem ne mondja itt senki h rossz gazdája vagyok.elöször azért nem vittem dokihoz mert régebben is csinálta ezt de akkor csak féltékenységből, de most nem.amugy nem sir akkor mikor apuval van itthon..de nem is tudom mit magyarázkodok...ezen az oldalon szinte mindenki arról hires h leszólja a másikat, mintha ö különb lenne...de hát mindenki magából indul ki...jah és "köszönöm" a válaszokat!!
2009. szept. 23. 18:26
 23/24 Winner of Royal Hill ***** válasza:
12%
Te meg töröld ki a fenekemet, a nyelveddel, idióta...
2009. szept. 23. 18:28
 24/24 anonim ***** válasza:

figyi...nem akarok beleszólni, de szerintem biztos elkéne vinni a kutyádat orvoshoz!és am "apu" mért nem viszi el?ősem veszi észre vagy mi?

sürgősen vidd el orvoshoz...

2009. szept. 26. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!