Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért sír a kutyám már 2 napja?

Miért sír a kutyám már 2 napja?

Figyelt kérdés
Hozza nekem a játékát, és ha játszom vele, egy idö után ugye elfárad, elfekszik és utána folytatja a nyüsszögést. Apu azt mondta, hogy féltékeny a barátom miatt, de próbáltuk azt is, hogy mind a ketten(barátom meg én) vele foglalkozunk, de akkor is ez megy. És már nagyon kiakasztó, hogy hazajövök és ezt hallgatom estig. Ágyba jönni akar hozzám, bújik folyamatosan, meg mikor nem vagyok itthon, szétszórja a ruháimat, az ágyamat szétturja...nem rág meg semmit, csak mintha az én ruháimon pihizne mig nem vagyok itthon. Lehet, hogy valami betegsége van? Vagy lehet nekem van bajom és azt érzi? Légyszi segítsetek, mi baj lehet és, hogy mivel tudnék ellene tenni. (a kutyusom 5 éves puli)
2009. szept. 22. 21:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%

Nézd, tényleg el kéne vinned orvoshoz. Ha akkor is nyüszít, amikor minden oké lenne, nem lenne oka...

Valószínűleg azért megy hozzád, meg a cuccaidhoz, mert az valamennyire megnyugtatja. Vidd el, és ha nem találnak semmit, akkor lelki problémája van. Így marad a kutyaszaki. Neked is jobb lesz és a kutyádnak is.

2009. szept. 22. 22:27
 12/24 anonim ***** válasza:
41%
"Nem hiszed hogy fáj neki valami" honnan veszed, megkérdezted tőle és azt mondta hogy nem fáj semmi?? Vagy ezt mégis hogy gondoltad? Nagyon mellébeszélsz én azt látom! Nagyon rossz gazdája vagy a kutyádnak. Én a helyedben elszéggyelném magam de alaposan és holnap reggel az orvosnál indítanám a napot! Ha meg sajnálod a vizsgálatra azt a kb 2ezer forintot akkor neked tényleg nem való kutya!!
2009. szept. 22. 22:32
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem írta, hogy sajnálja. Csak azért írtam mert szeretem a kutyákat.
2009. szept. 22. 22:42
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
Hihetetlen mekkora köcsögök a kutyások:) Miért lenne rossz gazda azért mert nyüszít a kutyája és nem tudja kapásból mi baja? Attól hogy valaki szereti a kutyáját még nem kutyaszakértő, ebbe se lehet egy nap alatt beletanulni. Amikor nekem kutyám lett, ugatott rám mert játszani akart, én meg azt hittem meg akar harapni...
2009. szept. 22. 22:56
 15/24 anonim ***** válasza:
65%

Nézd át a szőrét is hátha valami élősködő van a bőrén ami csípi vagy viszkethet neki. Hasonló nekem is volt a kutyimmal és valami kullancsos baja lehetett kapott szurit, de sajni már nem segített rajta :(

Doki a legbiztosabb megoldás, ne várj vele sokáig.

2009. szept. 23. 00:46
 16/24 anonim ***** válasza:
77%

kérdezd meg apudat, hogy akkoris nyűszít e, ha te nem vagy otthon. ha akkor nem sír, mikor csak apáddal van otthon, akkor valszeg nem beteg.

akkor az a baja h aztakarja h foglalkozzál vele.

ha viszont akkoris sír, mikor apáddal van csak otthon, akkor bizony fájdalmai vannak.

2009. szept. 23. 00:53
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem olvastam el a többit, DE... Mindenképpen vidd orvoshoz!! A miénk akkor ragaszkodik ennyire a gazdihoz, ha beteg. Szinte tapad ránk, hogy ne menjünk el, hihetetlenül megtudja magyarázni, hogy segítségre van szüksége. Ha vele is foglalkoztok nem csak egymással, akkor biztos hogy nem csak a féltékenység a baja, pláne ha nyüszög is. Lehet hogy fáj valamilye.
2009. szept. 23. 07:21
 18/24 anonim ***** válasza:
36%
"Hihetetlen mekkora köcsögök a kutyások:)" ééés neked is van kutyád, úgyhogy JÓ AZ ÖNKRITIKÁD!!!!
2009. szept. 23. 10:05
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

Senki nem várja el, hogy bármelyik kutyás kapásból mindent tudjon a kutyák összes lehetséges gondjáról, bajáról, betegségéről, teljesen normális, ha valaki segítséget kér!! DE! Nekem az első dolgom az lenne, hogy orvoshoz viszem, és ha a doki kizárta a betegséget, akkor ülnék le a gép elé, és tenném fel itt a kérdéseimet.

Én még soha nem tudtam tétlenül hallgatni, hogy a kutyám akár csak egy fél napig nyüszít és én nem tudom mi baja.

Nem kell érteni hozzá, arra ott az orvos!!

2009. szept. 23. 10:08
 20/24 Winner of Royal Hill ***** válasza:
71%
Állatorvos! Állatorvos! Meg szidni őt,hogy milyen rossz gazda! Ehhez értetek. Szánalmas, nagyképű, önelégült csürhe...
2009. szept. 23. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!