Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért sír a kutyám már 2 napja?

Miért sír a kutyám már 2 napja?

Figyelt kérdés
Hozza nekem a játékát, és ha játszom vele, egy idö után ugye elfárad, elfekszik és utána folytatja a nyüsszögést. Apu azt mondta, hogy féltékeny a barátom miatt, de próbáltuk azt is, hogy mind a ketten(barátom meg én) vele foglalkozunk, de akkor is ez megy. És már nagyon kiakasztó, hogy hazajövök és ezt hallgatom estig. Ágyba jönni akar hozzám, bújik folyamatosan, meg mikor nem vagyok itthon, szétszórja a ruháimat, az ágyamat szétturja...nem rág meg semmit, csak mintha az én ruháimon pihizne mig nem vagyok itthon. Lehet, hogy valami betegsége van? Vagy lehet nekem van bajom és azt érzi? Légyszi segítsetek, mi baj lehet és, hogy mivel tudnék ellene tenni. (a kutyusom 5 éves puli)
2009. szept. 22. 21:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
76%
Eszedbe sem jutott hogy esetleg fáj valamilye? És azért bújik, megy hozzád, mert tőled várja a segítséget (mert te vagy a gazdája)? Ahelyett hogy kiakadnál amiért sír, elkéne vinni orvoshoz! Lehet fáj a gyomra, vagy a foga, vagy akármilye! Szegény kutya, képzeld már el ha pl fekélyes lenne a gyomrod és 2 napig nem látna orvos és nem tudnád senkinek elmondani hogy fáj, csak sírni tudnál! Micsoda szörnyűség az! Vigyétek el orvoshoz!!
2009. szept. 22. 21:56
 2/24 anonim ***** válasza:
60%
Teljes mértékben egyetértek az előzővel,VIDD EL ÁLLATORVOSHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. szept. 22. 21:59
 3/24 anonim ***** válasza:
59%
Nem, nem neked lehet bajod, hanem NEKI. Vidd orvoshoz. (és már bocs, de mi az, hogy "nagyon kiakasztó, hogy hallgatod estig" a sírását? nem vagy te egy kicsit /nagyon/ önző??!)
2009. szept. 22. 22:01
 4/24 A kérdező kommentje:
Már bocsánat, az egy dolog h kicsit kiakaszt, de az nem azt jelenti, hogy kimutatom neki...ugyanúgy figyelek rá! Nem a lebaszásokat kértem, hanem véleményt normális hangnemben. Amúgy szeretném hozzátenni, mikor csak apuval vagyok itthon, akkor is folyamatosan az ajtóban vár, mint egy kisgyerek...meg nem hiszem, ha beteg lenne, akkor a játékát hozná nekem.
2009. szept. 22. 22:09
 5/24 anonim ***** válasza:
39%
"Eszedbe sem jutott hogy esetleg fáj valamilye" - talán VALAMIJE??? tanuld már a nyelvtant is!
2009. szept. 22. 22:11
 6/24 A kérdező kommentje:
apuval *van itthon
2009. szept. 22. 22:13
 7/24 anonim ***** válasza:
29%
Tudod miért viszi oda a játékát,hm?Pontosan hogy kezdjél vele valamit,foglalkozz vele,figyeljél rá.ilyeneknek nem való kutya ilyen szánalmas embereknek.Kicsit gondolkozni kéne,gondolkozni!!!
2009. szept. 22. 22:13
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
22:11 te panaszkodsz mikor nem is tudod hogy írják,sovány malac vágtába vedd elő a nyelvtan könyvedet te kis p*cs
2009. szept. 22. 22:15
 9/24 anonim ***** válasza:
1%
Lődd le! Nem fog sírni. Neked is könnyebb lesz - megoldódik. MINEK NEKED KUTYA?
2009. szept. 22. 22:18
 10/24 anonim ***** válasza:
76%
Próbáld ki mi van ha csak te vagy ott vele. Vagy felváltva próbáljátok ki, addig a másik menjen ki a szobából. Így kiderül tényleg a féltékenység-e az oka. Ha továbbra is sír vidd el SŰRGŐSEN orvoshoz! (A pénzt meg nem kell sajnálni.)
2009. szept. 22. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!