Kell a kiskutyámnak vennem?
Én elég sokat BKV-zom a kutyámmal, Volánon 150 körül van, szerencsére amerre én szoktam járni rendesek a sofőrök, közép-nagy termetű a kutyusom, szóval nem veszik annyira komolyan.
A metrózással gondban vagyunk, épp a héten vitte plafonra az agyam az egyik ellenőr, hogy márpedig vegyek jegyet, és a többi. Nekem van bérletem általában megpróbálok átsuhanni köztük, de ez egy elég kitartó példány volt. Addig addig mondta magáét, mire már elég emelt hangon mondtam: "Hogy b*ssza meg, nekem bérletem van, minden hónapban megveszem, és miközben itt engem meg a kutyámat csesztet sorra mennek át a bliccelők (a társa elment kávézni gondolom), vegye már észre magát, már vagy 20 jó kis büntetést bezsebelhetett volna, szóval ne engem csesz*gessn."
És szerintem még rendes is voltam, erre elkezdett habogni, hogy jó menjek, de majd ha leszállok elkapnak, emlékezzek rá, hogy ő szólt. :D Irtó vicces.
A metróról leszálltam, árpád hídnál és az egyik ellenőr még meg is jegyezte, hogy milyen aranyos. :D
A csomagokra is meg van szabva a határ, hogy mekkora csomagra kell plussz jegyet váltani, de valahogy ez nem szúrja ki a szemüket. Barmok, komolyan oda a társadalom alja megy dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!