Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kell a kiskutyámnak vennem?

Kell a kiskutyámnak vennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hogyha buszon viszem a kiskutyámat /Jack Russel terrier/ kell neki külön jegyet vennem? Vagy ez metróra igaz, h van ez?
2009. szept. 22. 20:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen buszozok a kutyámmal!

Na akkor a buszsofőrök véleménye szerin kell hordozó plusz jegy is!nekem a diák 160ft neki a kutya 150FT :D

Megkérdeztem egy ellenőrt..azt mondta,h elég a jegy,,,

De a buszsofőrök lesz*rják...

na szóval a lényeg!

Jegyet minden esetben kell venni...és nagy eséllyel kell hordozó is!

Ja és nekem egy yorkim van

2009. szept. 23. 03:10
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég nagytestű kutyám van, általában autózunk, de előfordul, hogy más elviszi itthonról a kocsit, kénytelenek vagyunk buszozni. Szájkosár (pedig nagyon jámbor eb, senkit nem bántana soha), póráz. 10 km-t szoktunk utazni a legközelebbi városig, a sofőr még is borzolja a szemöldökét, volt hogy azt mondta várjam meg a következő buszt. (ami másfél óra múlva jött volna) Nem vagyok egy hisztiző egyén amúgy, meg beszólós sem, de akkor nem bírtam tartani a számat, és elkezdtem példálózni a szabályokkal, meg hogy nekem jogom van a kutyámat orvoshoz/sétálni vinni a kisbarátaival, teljesen mindegy, a lényeg hogy vihetem, és ne mondja hogy nem, mert holnap az lesz az első dolgom hogy megyek a volánhoz panaszkodni. Morcosan felengedett, és TELJES jegyet kellett vennem neki ami azt jelenti hogy 300 ft volt, míg nekem havi bérletem van egy ezresért. Máskor csak pótdíjat kértek, volt hogy 50%-ost, volt hogy semmilyet... Most ezen igazodj el! Abszolút sofőr függő nálunk, de hihetetlenül idegesít engem is :S
2009. szept. 23. 07:29
 13/22 A kérdező kommentje:
De ez hülyeség... az ölembe van ahogy felszálltunk a buszra, ennyi erővel a táskám is csomagjaim is a kezembe vannak akk azért is kellene már... ::DD
2009. szept. 23. 14:58
 14/22 anonim ***** válasza:
55%
Én azt bírom amikor pénteken derékig érő bőröndöket tol fel mindenki a buszra, avagy amikor cigányasszony megy árulni a portékáit, babakocsi stb, ezekért nem kell külön fizetni, pedig sokkal de sokkal nagyobb helyet foglalnak mint egy kutya. Isten ments, hogy ezekért is fizetni kelljen, nem ezt mondom, ez hozzátartozik az élethez, sajna sok helyen a kutya nem! Ez pedig baromira elkeserít!:( Utolsó voltam
2009. szept. 23. 16:11
 15/22 anonim ***** válasza:
55%
talán olyan kutyahordozó kosárkával lehet :/..bár szegény bezárva lenne..olyan szemét manapság a világ,hogy kérnek kutyákért..bezzeg kisgyerekekért,mikor feljönnek a bazi nagy babakocsikkal,az mekkora helyet foglal már? :S..meg talán nem is az ölében ül,hanem mellette :/...PONT fordítva kéne -_-..
2009. szept. 23. 17:53
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Vagy kifizeted a jegyet kutyának, vagy megbüntetnek, ami, ha jól tudom, kb. 6000 Ft-os pótdíjat jelent.

Lehet jönni cigányokkal, meg bőröndökkel, meg a világ igazságtalanságaival, ez van. A kutyának is kell jegyet venni. Ha kicsi, ha nagy, ha táskából lóg ki a feje, ha nem.

2009. szept. 24. 00:27
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 24. 12:03
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát igen.Sajnos már minden a pénz körül forog.Ha nincs pénzed megdögölhetsz.(Bocsánat,ho így beszélek,de sajnos ez az igazság!)Az ember zsebéből mindenféle ürüggyel kihúzzák a lóvét!Na de térjünk a tárgyra!Minden állatnak is kell jegyet venni,még ha az egy bolha akkor is.Ha így fojtatjuk,a végén még a táskáknak is jegyet kell venni!

Üdv:Anita alias Saszta

2009. okt. 1. 15:45
 19/22 anonim ***** válasza:
nekem staffim van, és a volánon soha nem kérnek neki jegyet, pedig én mindig mondom, hogy a kutyának is adjon de azt mondják mindig hogy nem kell vigyem csak, pedig nem pici :) nálunk jófejek, a bkv ról meg ne is beszéljünk, hamarosan már aki 70 kiló felett van annak dupla jegy vagy bérlet kell :D
2009. okt. 1. 17:25
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Volánon van külön kutyajegy, elég olcsó, a távolságtól függően 100-400Ft között van kb.

BKV már cinkesebb, oda ugye csak egy féle jegy van és igen, a kutyának is kell. Következővel lehet elkerülni: ha jön az ellenőr megmagyarázod neki, hogy amíg 70millás végkielégítéseket osztogatnak addig ne merje kinyitni a pofáját különben betöröd. Nagyjából ennyi, hidd el megértő lesz:) Még nem teszteltem a módszert, de várom már az alkalmat..

Cigánytémára visszatérve meg ti tényleg tőlük sajnáljátok a pénzt mikor a felső vezetők ilyen összegeket vesznek fel?? Ha összeadnánk, a támogatások a töredékét képeznék:D

Vicc.. Én jobban utálom a pénzéhes magyart mert a legundorítóbb állatfajta.

2009. okt. 1. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!