Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kell a kiskutyámnak vennem?

Kell a kiskutyámnak vennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hogyha buszon viszem a kiskutyámat /Jack Russel terrier/ kell neki külön jegyet vennem? Vagy ez metróra igaz, h van ez?
2009. szept. 22. 20:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Igen. Minden közlekedési eszközre kell jegyet venni.
2009. szept. 22. 20:19
 2/22 anonim ***** válasza:

Anyukám nagynénikéjének volt egy kiskutyája..már nem él =(..

na..akkor neki is kellett venni jegyet...a gyerekeknek bezzeg nem kell...pedig a kiskutya is az ölében volt,nem a földön,se az űlésen...tehát biztos kell hozzá venni =(..sajnos..

2009. szept. 22. 20:20
 3/22 A kérdező kommentje:
de ez mekkora hülyeség már elnézést... felszállok és télleg végig az ölembe van a kiskutya mért kell még + 300ftot fizetnem, ezmár kizsákmányolás...
2009. szept. 22. 20:21
 4/22 anonim ***** válasza:
45%

Na ez az. Undorító ez az egész ország, a cigány támogatással együtt.

Annyit tudsz csinálni, hogy amig picike, de megnéztem nem lesz olyan nagy veszel egy kutyahordozó táskát és akkor nem kell. Márint ha kéne én akkor sem vennék:) De behúzod a cipzárt a kutya meg benne, észre sem veszik azok a bolond majmok... [link]

2009. szept. 22. 20:38
 5/22 A kérdező kommentje:
na a cigánytámogatásról ne is beszélj... de mért bajaz ha az ölembe van? én tuti nemfogok a kutyámnak külön jegyet venni, lese teszem nem mondhatják h helyet foglal, max az ölembe oda meg már csak nemakar senki se ülni :D
2009. szept. 22. 20:43
 6/22 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolónak: A Yorki kisebb mint a Jack russel terrier! Nem férne bele a táskába mint a Yorki!=)
2009. szept. 22. 20:43
 7/22 A kérdező kommentje:
igen, ezmeg a másik neki elég hosszú lábai vannak :D meghát kis izgő mozgó, lehet nembírná a kutyatáskát, de az ölemben nagyon jól elvan és nincsen gondja az utazással.
2009. szept. 22. 20:44
 8/22 anonim ***** válasza:
45%

Cigány témára én is felhúzom magam:D főleg hogy itt állandóan erről megy a téma, mert a magyarok jogosan háborognak. Na mind1

A táskát másoltam nem a kutyát benne:D Fressnapfbe lehet sok méretet kapni, mert különben fizetned kell ezeknek az emberektől lopó b*ziknak, teljes mértékben igazad van, de ezeket érdekli? hát nem. vagy táska, vagy jegy,SAJNOS...

2009. szept. 22. 21:23
 9/22 A kérdező kommentje:
és ha nincsen jegye a kutyának, én nekem van bérletem akkor is az én nevemre írja a bírságot mintha nekem nemlenne?:D
2009. szept. 22. 21:57
 10/22 anonim ***** válasza:
simán:D Ebbe a világban minden a pénzről szól. Ha hangya családot szállítasz akkor is mindekinek kell venni jegyet. Kész röhej...
2009. szept. 22. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!