Kell a kiskutyámnak vennem?
Anyukám nagynénikéjének volt egy kiskutyája..már nem él =(..
na..akkor neki is kellett venni jegyet...a gyerekeknek bezzeg nem kell...pedig a kiskutya is az ölében volt,nem a földön,se az űlésen...tehát biztos kell hozzá venni =(..sajnos..
Na ez az. Undorító ez az egész ország, a cigány támogatással együtt.
Annyit tudsz csinálni, hogy amig picike, de megnéztem nem lesz olyan nagy veszel egy kutyahordozó táskát és akkor nem kell. Márint ha kéne én akkor sem vennék:) De behúzod a cipzárt a kutya meg benne, észre sem veszik azok a bolond majmok... [link]
Cigány témára én is felhúzom magam:D főleg hogy itt állandóan erről megy a téma, mert a magyarok jogosan háborognak. Na mind1
A táskát másoltam nem a kutyát benne:D Fressnapfbe lehet sok méretet kapni, mert különben fizetned kell ezeknek az emberektől lopó b*ziknak, teljes mértékben igazad van, de ezeket érdekli? hát nem. vagy táska, vagy jegy,SAJNOS...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!