Szerintem ez a pit bull nagyon "sántít", szerintetek?
Nem elég,hogy láncra verve tartja a kutyáit,de még keveréket is szaporít.
Ugye nem akarsz venni tőle?
Ó, már hogy ne lenne törzskönyve Gamedogpeden vezetik. Az erősebb idegrendszerűek kedvéért elmondom, hogy nem az számít, hogy milyen fajta, hanem, hogy hogy verekszik.
Ahol láttok ilyen eredményeked, hogy 2xW1xD az azt jelenti, hogy kétszer Win, egy Died. Nem tudom ki vagy te kérdező, de ki fogod húzni a gyufát, ha egyfolytában ezekkel a harcoltatott kutyákkal borzolod a kedélyeket.
Csak azt nem értem, hogy ha a kutyabunyó jön be, akkor miért nem a sötétben bújkálsz a gyakorikerdesek helyett, ha meg családi kutyát szeretnél, akkor remélem meg sem fordul a fejedben, hogy harcoló szülőktől származó kutyát válassz.
Nem Died, hanem döntetlen.
Amúgy a kutyát ismerem személyesen, nincs benne bullterrier. Egyébiránt nagyon jó papírja van.
A Jazz-Pinky pitekre egyébként jellemző ez a fejforma meg az álló fül, Maxi anyja meg egy dupla Jazz kölyök.
Itt egy másik Jazz-Pinky kölyök, abban sincs bullterrier.
A szaporításról meg annyit hogy ennek a kutyának tudtommal még nem volt kölyke, a kenneltulaj meg nem szaporít.
Aki meg itt a gamedogpedet szidja, az mivel garantálja azt hogy az FCI törzskönyves kutyának tényleg azok-e a felmenői, ami rajta van a törzskönyvön? Mert a papír hagy magára írni mindent, a MEOE meg a DNS tesztet nem követeli meg. Ha megkövetelné, nagyon sokan meglepődnének...
Döntetlen? Hú de naív vagy, semmilyen D betűs angol szó nincs, ami döntetlennek a rövidítése lehetne...
Bocs, de nem az a bajom a Gamedogpeddel, hogy hiteles vagy sem, hanem az, hogy a harcoltatott kutyák gyűjtőhelye, ahol az a menő, ha hatalmas láncok végén feszülő kutyákat lehet látni.
Meg hogy tehetetlen vagyok, mert ilyen "bulikra" a rendőrség sem mer kimenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!