Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csak szerintem csodásabb...

Csak szerintem csodásabb kutyafajta az argentin dog mint pl a pit bull, amsraff. Szerintem azok már nagyon divatkutyák lettek (tisztelet a kivételnek)?

Figyelt kérdés
és még azt szeretném kérdezni hogy fajtamentőktől tudék-e kihozni kölyökutyát?
2012. júl. 8. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint a 3 felsorolt fajtából a Pitbull a legszebb. Az Argentin dogot valahogy nem tudom "csodálni". Egyszerűen nem jön be nekem a fajta. De ez az én véleményem. Valakinek meg a nekem tetsző fajta nem tetszik.

Amúgy igen az Amstaff sajnos elég divat fajta lett mostanság.

És igen. Tudnál örökbe fogadni kutyát fajtamentőktől feltéve ha "megfelelsz"...

2012. júl. 8. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi az hogy csodásabb? Ne azért vegyél kutyát, mert - "csodás " és ne csak külső alapján válaszd. Szerintem az argentin dog. De nem mindennapi kutyák, szólal határozottnak kell lenni vele.
2012. júl. 8. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Kinek a pap, kinek a papné.))

Kölyköt nemigen fogsz találni a fajtamentőknél.

2012. júl. 8. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Én speciel nem szeretem a staffokat, sem a pitbullokat, egyszerűen nem tetszenek, valamint túl nagy feneket kerítenek ennek a fajtának. Kb. 5 éve szeretnék Cane Corso-t, de még sajnos nem áll módomban tartani, de ami késik nem múlik. :-)
2012. júl. 8. 16:39
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat.

igen,a cane-corso is szép kutya

2012. júl. 8. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is szebb az argentin dog, mint a staffok, természetre is sokkal jobban tetszik. Kölyköt nem valószínű, hogy találsz fajtamentésnél, esetleg beteget(a süketség elég gyakran előfordul a fajtában).
2012. júl. 8. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!