Hogy tetszik nektek ez a kutyafajta? Közvélemény kutatást szeretnék végezni hogy miért nem elterjedt és hogy kinek mi a véleménye róla. Hálás lennék ha írnátok véleményt!
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi hogy kinek tetszik küllem alapján a Hovawart?
Aki ismer személyesen is kutyát szívesen fogadom a véleményét. És aki nem annak pedig csak így kép alapján esetleg ha van kedve fajta standardot elolvasni :)
Tudom hogy még nem régóta létezik elismerten a fajta de kíváncsi vagyok milyenek a vélemények róla.
Három színben létezik , itt van kép a külsejükről: [link]
a személyes kedvencem a fekete: [link]
És ha valaki a jellemére is kíváncsi lenne: [link]
Előre is nagyon köszönöm ha leírjátok a véleményeteket !:))
Szép,nekem tetszik.Én soha nem láttam élőben még ilyen kutyát. Vagy ha igen,akkor is valszeg keveréknek néztem,én a gyakorikérdésekig azt sem tudtam,hogy létezik a hovawart:)
De ha egyébként sem régóta ismerik el,akkor szerintem ezért nem elterjedt.(még)
Köszönöm szépen a választ!
Hát igazából én is itt bukkantam a fajtára mert máshol még addig sosem láttam vagy ahogy írtad lehet hogy keveréknek néztem én is.:)
Várom még a válaszokat !:D
Már évek óta egy rajzos howira fáj a fogam... majd egyszer.. Szóval eredetileg házőrző, ma munkakutya, ezért le kell foglalni, sokat kell szellemileg és fizikailag is fárasztani.. De gyönyörű német fajta. Amúgy a munkavonal mellett a családi kutya vonalat is preferálják.
Ja, és ne is legyen népszerű - mert úgy jár, mint pl a labik és goldik-ideggyenge, beteg szaporított egyedek tömkelege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!