Szerintetek melyik a legcsúnyáb kutyafajta?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.2012. júl. 2. 18:22
1/22 anonim válasza:
nem vagyok álszent,de számomra nincs olyan hogy csúnya kutya és ez tényleg így van,sőt az emberek által csúnyának tartott kutyák számomra a legszebbek,pl:
-mopsz,angol bulldog,pekingiek,boxerek..
2/22 anonim válasza:
Az a kínai kopasz kutya az ilyen gigacsúnya.
3/22 anonim válasza:
Számomra csivava, havenese, bolognese, máltai mind csúnya nekem bnagyon rondának tűnnek és elég haszontalan fajták
4/22 anonim válasza:
Kopasz kutyát semmi féleképpen nem vennék magamhoz.
5/22 anonim válasza:
Az összes kis testű harci kutya, mint pitbull és társai. De különösen a bullterrier.
6/22 anonim válasza:
Szerintem a csau-csau a legrondább, utána a mopsz. De a masztiffok is ritka csúnyák. :/ A kínai kopaszkutyák pedig kifejezetten tetszenek. :)
7/22 anonim válasza:
Csivava, palotapincsi, mopsz, szóval az ilyen turcsi fejűek.
8/22 anonim válasza:
yorki,csivava,bullterrier. + az összes kopaszkutya.
Számomra legalább is ezek csúnyák
9/22 anonim válasza:
Lehet, hogy a sok negatív tapasztalat miatt, de a németjuhász... nem azt mondom, hogy csúnya, de ha már meglátok egyet, kikerülöm nagy ívben. És mivel nem bízom a fajtában, így nem is tudok rájuk csodálattal nézni. Ahogyan azt egyébként a legtöbb fajtával teszem... De bullterriert, angol bulldogot sem tartanék.
10/22 anonim válasza:
Azt hiszem, nálam magasan a sicu nyeri ezt a versenyt,de a többi mini kutya is elég borzalmas. Az amerikai cocker spániel is ronda szerintem, meg az angol cockerek között is van néhány borzalom, bár nem mindegyik. A bulldog tenyésztést be is tiltanám, bár bennük van valami bájos, csak épp szerintem egy kínzás az életük, még levegőt sem kapnak normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!