Milyen kutya illene hozzám?
Figyelt kérdés
Nagy méretű,házőrző kutyát szeretnék,aki barátságos a gyerekekkel.Tudok bánni a kutyákkal,következetes vagyok,és nevelni is tudom őket.Szerintetek milyen kutyám lehetne?Előre is köszönöm.2012. jún. 27. 13:34
1/10 anonim válasza:
Német juhász:) Nagyszerű, értelmes, könnyen tanítható:)
2/10 anonim válasza:
Németjuhász :) A hosszú szőrű :)
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.:)Tényleg szép kutya.Viszont most nem szeretnék német juhászt.Gondolkodtam a bernin mert ismerek olyan fajtájú kutyát és nagyon szép és azok a példányok igen jól is őrzik a házat.De nyitott lennék több hasonló kutyafajtára is.:)
2012. jún. 27. 13:43
4/10 anonim válasza:
Chow chow :) Ha azt meg tudod nevelni rendesen,akkor elismerésem :)
Nagyon jó házőrző,az egyszer biztos..
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a Csau-csau nem igazán nagy testű kutya,nem igazán illik hozzám,de köszönöm a választ.:)
2012. jún. 27. 14:02
6/10 anonim válasza:
Akkor ott a Cane corso,az elég nagy? :D
7/10 anonim válasza:
német dog, komondor ? azok elég nagyok.
8/10 anonim válasza:
Komondor. Tűri a gyerekek nyúzását, nyugodt, illetve ha valaki bemer tőle menni, az igen bátor ember:D Ja, és mindezek mellett magyar fajta.
9/10 anonim válasza:
Magad is említetted a berni pásztort, magamtól is ezt javasoltam volna. Mondjuk házőrzőnek a berni, hát attól függ. Nem enged be olyanokat, akik szemmel láthatóan rosszban sántikálnak, de azért szereti az embereket, nem egy bizalmatlan kutya normál nevelés mellett. Bernát hegyi esetleg?
10/10 julika26 válasza:
Üdv!
Ugyanebben a cipőben járok, és hosszas keresgélés után én is a német juhász mellett döntöttem, mindent figyelembe véve. Bizonyos esetekben a roti is jól tűri a gyerekeket, ha együtt nőnek fel és valljuk be, jó házörző.Ami még szóba jön a német juhász mellett, az a howavart, bár ez itthon még nem annyira elterjedt fajta, amennyire tudom. De kb az a vérmérséklet és ideális munkakutya, na meg szép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!