Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményed a Labrador...

Mi a véleményed a Labrador Retriever kutyafajról?

Figyelt kérdés

Ezt azért kérdezem mert azt szeretnék tartani!

Vidéken lakom zajos faluba sok a kutya az udvarunk szökésmentes és óriási, a házunk mellett közvetlen egy használaton kívüli, de betonos út van a kertünk mögött szántóföld van /jó nagy szántoföld/ macska is van 4-en lakunk egy emeletes családi házban én anyu apu és nagyapa

2013. ápr. 10. 19:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha nem szaporítótól akarod venni,hajrá!
2013. ápr. 10. 19:49
 2/15 anonim ***** válasza:

Marley!!! :)

Jó választás!

2013. ápr. 10. 19:51
 3/15 anonim ***** válasza:

Még nem hallottam erről a fajról. :)

Ha tenyésztőtől veszel vagy menhelyről, fajtamentőktől fogadsz örökbe és nem szaporítókat támogatsz, akkor nyugodtan. Első kutyának általában tökéletesek.

2013. ápr. 10. 20:05
 4/15 anonim ***** válasza:
A labradorok egyébként tenyésztőnél 100 ezer körül vannak, de sokan elkérnek érte 120-at is, szóval ha ez alatt látsz, akkor az tutira szaporító. És hidd el, nem éri meg megvenni, hiába olcsó!
2013. ápr. 10. 20:07
 5/15 anonim ***** válasza:
Hallgass a többiekre, tényleg nem éri meg az olcsóbb kutyát megvenni. Sajnos rossz tapasztalatból beszélek...:/ Alapból pedig tökéletes kutyák! Jó választás.
2013. ápr. 10. 20:39
 6/15 anonim ***** válasza:
Az kimaradt, hogy mire szeretned a kutyat. Hazat orizni nem fog es a betorot is be fogja engedni..
2013. ápr. 11. 00:13
 7/15 Miss Cute válasza:

Nekem labradorom van, 6éves, és IMÀDOM!!:)) Nagyon barátságos örök fiatal kutyák. Az enyém a nyulakkal is elvan. Hülyeség hogy csak tenyésztőtől lehet jót venni. Mi a menhelyről fogadtuk be. Mindemellett nagyon okosak. Házőrzésre nem alkalmasak:)

Sok sikert, én csak ajánlani tudom;)

2013. ápr. 11. 20:23
 8/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a jó véleményeket és több mint valószínű labradort veszünk és nem tenyésztőtöl akarunk hanem valami ólcsobbat és mindegy hogy kitől vesszük hisz ő is egy kutya és csak jó lehet! :)
2013. ápr. 12. 18:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Azért a Labrador sem egyszerű jószág. Egyrészt mérhetetlen mennyiségben képes enni, viszont nem szabad hagyni. Ugyanakkor nulla agresszivitás van benne, így házörzésre alkalmatlan. Viszont ami a legfontosabb, sem lánc, sem kennel nem alkalmas a tartására. Szabadság és az emberek társasága nélkül meghal...
2013. ápr. 12. 21:27
 10/15 anonim ***** válasza:

@8: Azert a csak ugy veszunk kutyat kisse gondold at. Divat ez a szaporitos dolog Mo.-on, de nagyon bele lehet szaladni egy genhibas kutyaba. Nem mellesleg a szaporitok nagyresze lesz..ja a kutyat, haszonallat. A tenyeszallattokat se tartja joreszt normalisan. Elvan a "disznoolban" csak kolykezzen minnel tobbet.

Akkor mar inkabb fogadj orokbe fajtamentoktol, menhelytol!

2013. ápr. 13. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!