Vidéken lakom zajos faluba sok a kutya az udvarunk szökésmentes és óriási, a házunk mellett közvetlen egy használaton kívüli, de betonos út van a kertünk mögött szántóföld van /jó nagy szántoföld/ macska is van 4-en lakunk egy emeletes családi házban én anyu apu és nagyapa
Ha tenyésztőtől veszel vagy menhelyről, fajtamentőktől fogadsz örökbe és nem szaporítókat támogatsz, akkor nyugodtan. Első kutyának általában tökéletesek.
2013. ápr. 10. 20:05
4/15 anonim válasza:
A labradorok egyébként tenyésztőnél 100 ezer körül vannak, de sokan elkérnek érte 120-at is, szóval ha ez alatt látsz, akkor az tutira szaporító. És hidd el, nem éri meg megvenni, hiába olcsó!
2013. ápr. 10. 20:07
5/15 anonim válasza:
Hallgass a többiekre, tényleg nem éri meg az olcsóbb kutyát megvenni. Sajnos rossz tapasztalatból beszélek...:/ Alapból pedig tökéletes kutyák! Jó választás.
2013. ápr. 10. 20:39
6/15 anonim válasza:
Az kimaradt, hogy mire szeretned a kutyat. Hazat orizni nem fog es a betorot is be fogja engedni..
2013. ápr. 11. 00:13
7/15 Miss Cute válasza:
Nekem labradorom van, 6éves, és IMÀDOM!!:)) Nagyon barátságos örök fiatal kutyák. Az enyém a nyulakkal is elvan. Hülyeség hogy csak tenyésztőtől lehet jót venni. Mi a menhelyről fogadtuk be. Mindemellett nagyon okosak. Házőrzésre nem alkalmasak:)
Sok sikert, én csak ajánlani tudom;)
2013. ápr. 11. 20:23
8/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a jó véleményeket és több mint valószínű labradort veszünk és nem tenyésztőtöl akarunk hanem valami ólcsobbat és mindegy hogy kitől vesszük hisz ő is egy kutya és csak jó lehet! :)
2013. ápr. 12. 18:29
9/15 anonim válasza:
Azért a Labrador sem egyszerű jószág. Egyrészt mérhetetlen mennyiségben képes enni, viszont nem szabad hagyni. Ugyanakkor nulla agresszivitás van benne, így házörzésre alkalmatlan. Viszont ami a legfontosabb, sem lánc, sem kennel nem alkalmas a tartására. Szabadság és az emberek társasága nélkül meghal...
2013. ápr. 12. 21:27
10/15 anonim válasza:
@8: Azert a csak ugy veszunk kutyat kisse gondold at. Divat ez a szaporitos dolog Mo.-on, de nagyon bele lehet szaladni egy genhibas kutyaba. Nem mellesleg a szaporitok nagyresze lesz..ja a kutyat, haszonallat. A tenyeszallattokat se tartja joreszt normalisan. Elvan a "disznoolban" csak kolykezzen minnel tobbet.
Akkor mar inkabb fogadj orokbe fajtamentoktol, menhelytol!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!