Hercegnöcske1993 kérdése:
Hogyan segíthetek neki?
Figyelt kérdés
van egy 15 éves keverék palotapincsi kutyám és bepirosodott a szeme mára pedig kicsit gennyes ès nem nyitja ki teljesen.Az orvosa szabadsàgon van de amugy olyan vele mintha nem kutya lenne,szerintem vad ahogy eddig nézte amikor volt vele gond.ma reggel próbàltam neki kamillàs zsepivel àttörölni.2013. ápr. 10. 12:15
11/14 A kérdező kommentje:
olvastam a betegtàjékoztatòjàt és azt irja hogy száraz szemre,neki pedig azt vettem észre hogy könnyes
2013. ápr. 11. 15:47
12/14 anonim válasza:
Ha alacsony a könnytermelés, attól pont ugyan úgy csipás lesz, mint ha túl magas. Ez azért van mert a kosz sokkal jobban begyűlik, és a szem elkezd valami védőréteget képezni, amibe pedig a kosz bele ragad.
Ha gyulladásban van a szem, akkor általában kiszárad.
13/14 A kérdező kommentje:
jaa értem
2013. ápr. 11. 17:58
14/14 anonim válasza:
Ja és a kamilla tea. Én is kérdeztem a dokit amikor mondta a körömvirágot, mert kamilla volt otthon. Azt mondta, hogy a körömvirág sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!