Yorkshire terrier-szobatisztaság. Segitenétek?
Értem!Minden világos,köszi!
Szerintem a sok pisit annak köszönhetem,hogy játszik a cicakkal bent es az elvette a figyelmet arrol h tartani kellene...De ez csak tipp...
Megpróbálom követni,amit mondtál!
Köszi mégegyszer!:)
Little Red!
Kérdés ismét!
Az hogy 4 hónaposan nem tudja tartani, az még teljesen normális nem,mert nagyon pici. Ha kb fél évesen is ez lesz még, akkor kellene megnézni orvossal, hogy miért nem bírja tartani?
Az eset a következő:reggel fél 6kor kivittem, pisilt,kakilt.Aztán fél7kor reggeli.Kb állok mellette,h befejezze a kaját.Elfordulok, egyből bepisil.Ok, nem baj,mondom nem szabad,takarítás. Kiviszem azért utána.Pisil. Beérünk, eltelik kb fél óra és pisibe botlok....És még csak fél8 van.9kor indulunk ki újra, közben még egy pisit találtam a lakásban.Nem baj, kimegyünk és kint is pisil.Jó cseppek, nem fél liter jön ki belőle, de szerinted ez normális???? Próbálom poénosra venni,mert néha kiakasztó azért. Amúgy óra-másfél óránként viszem ki. KInt mindig pisil,de kb 3-4 szer bent is naponta. A pelusokat összeszedtem.
Szóval legyek türelmes és ha fél éves korában is ez lesz, akkor kezdjek el gondolkozni,h mi legyen??
Mit tanácsolsz?
Várom a válaszod, köszi!
Hát a fél óra pisi nekem egy kicsit túl gyakorinak tűnik.
Mennyit iszik?
Hááát...
Nagyon keveset, talán 1 dl.
Milyen okai lehetnek ennek?Mi ingerelheti?
Mondogatni kell neki,h pisiljon,kakiljon,mert a séta az általában abból általában, hogy fadarabokat és köveket gyűjt, levelet eszik. Rá kell szólni,h kelljen fel vagy lábra kell állítani és utána elkezd szaglászni.
De amúgy egyik nap ilyen, a másik olyan. Ma pl egész délelőtt egyedül volt, le volt rakva a pelus, de csak összerágta. Aztán séta,kaja, minden ment kint. Kicsi alvás.
Aztán kimegyünk, 2 pisi az udvaron, dícséret,juti falat, aztán bejövünk és 5 percen belül nyomott egy sárgát az előszobában...áááááááááá!!!!
Szóval érdekes.:S
Te amúgy tenyésztő vagy kutyákkal foglalkozol?
Akkor mi a véleményed?
Türelem? :)
Kaja után mindig várj egy kakit is.
Az a "jó" a szobatisztává tételben, h előfordul, h órákat kell kinn lenni a kutyával, h eleressze, amit el kell.
Létezik vmi szer, amivel a pisit "el lehet tüntetni", hogy később ne érezze??Mármint felmosás után. Most a hipo-val próbálkozom, de ahogy felszáradt a kő, már be is pisilt újra. Úgy hogy előtte 1 órával vittem ki....Minden pisi után fel van mosva, 2 napja kezdtem használni a hipót.
Köszi!
NYílván érzi az előző pisi szagát és azért pisil be állandóan.Pedig mindig felmostam domestossal utána...De ezek szerint ez kevés. De tudja h rosszat csinált, mert amikor az orrára akarok koppintani, akkor elszalad,mert tudja,h ki kikapna...Szóval nem értem. Létezik vmi fertőtlenítő, ami kimondottan erre van?
Mert azért nem akarom az előszobát újraköveztetni ezmiatt...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!