Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen volt a legelső kutyád?

Cin cin kérdése:

Milyen volt a legelső kutyád?

Figyelt kérdés

neme:

neve:

fajta:

Nekem beagle. dexter volt a neve és fiú volt.

2013. ápr. 9. 13:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

neme: fiú

neve: Heki (Herkules)

fajta: Chivava

2 éves korom körül kaptam, még egyáltalán nem volt "divatkutya" akkoriban. A papám találta az utcán egyedül fagyoskodva, ezért hazahozta. Senki nem kereste, megtartottuk. Imádtam a kis vakarcsot, bár nem nagyon emlékszem rá, de sok fotóm van róla és anyukám is mesélte, hogy együtt bújtunk el amikor vihar volt és miatta tanultam meg járni, mert elszaladt a babámmal én meg utánamentem. :D Nagyon védelmezett engem és mindig minden nagykutyának nekiugrott és utána beszaladt a másik kutyánk a Basa hasa alá. :D

2013. ápr. 9. 14:07
 12/18 anonim ***** válasza:
29%

Erről a kérdésről most eszembe jutott a kutyáim szerencsétlen sorsa...:(

1. szuka skótjuhász 4 hónaposan ellopták

2. kan mopsz keverék 3 évesen ellopták

3. kan valami kistestű keverék 9 hónaposan ellopták

4. kan border collie 6 hónaposan ellopták

5. kan német juhász 7 évesen elaltatták, mert megharapott egy családtagot és a szüleim reakciója ez volt rá

Volt egy cicám is 7 hónaposan eltűnt

Volt 2 db kiscsirkém 3 napig, a zárt ólban görény ölte meg őket

Lehet, hogy nekem nem is való állat :(

2013. ápr. 9. 14:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Német juhász, szuka, Lassie volt a neve:)
2013. ápr. 9. 14:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha családi kutyát nézünk, egy vizslaszerű keverék volt, Buksinak hívták. Az első saját kutyám egy szintén vizslaszerű keverék, kan kutya, lassan két éves lesz.
2013. ápr. 9. 16:54
 15/18 anonim ***** válasza:

3 éves lehettem, mikor hazahoztunk egy staffit és egy boxert:)

A staffink Boby, menhelyről hoztuk akkor 6-7

évesen, 13 évesen halt meg.

A boxer pedig 4 évesen került hozzánk, 6 évesen halt meg, nagyon beteg volt, az orvos sem tudott rajta segíteni, ezért elaltatták hogy ne szenvedjen. Még most is hiányoznak és sírok utánnuk.

Most pedig 2 boxosunk van, Oszkár és Molly :)

Oszi kikecmergett a mérgezésből végre, nem bírtam volna ki ha elveszítem. Örül

ök hogy vannak nekem :D

2013. ápr. 9. 17:22
 16/18 anonim ***** válasza:

egy szuka közepes testű keverék, Blackie, fekete volt a mellkasán egy "csokornyakkendővel"

kb. két évesen elütötte az autó, bár nem tudom mi igaz ebből, mert még kicsi voltam... olyan 5-6 éves... de most hogy szóba hoztad kedves Kérdező, meg is kérdezem a szüleimtől :) szegényt egész életében egy 10 négyzetméteres kennelben töltötte, kb. hetente volt kiengedve az udvarra... így utólag sajnálom szegényt, de hát mit tudtam volna tenni... :)

2013. ápr. 9. 17:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy szuka németjuhász keverék, Csöpi :)
2013. ápr. 9. 17:40
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Blackie gazdája: Te nem tudtál semmit tenni, de a szüleid azért adhattak volna neki szebb életet is.
2013. ápr. 9. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!