Milyen volt a legelső kutyád?
neme:
neve:
fajta:
Nekem beagle. dexter volt a neve és fiú volt.
neme: fiú
neve: Heki (Herkules)
fajta: Chivava
2 éves korom körül kaptam, még egyáltalán nem volt "divatkutya" akkoriban. A papám találta az utcán egyedül fagyoskodva, ezért hazahozta. Senki nem kereste, megtartottuk. Imádtam a kis vakarcsot, bár nem nagyon emlékszem rá, de sok fotóm van róla és anyukám is mesélte, hogy együtt bújtunk el amikor vihar volt és miatta tanultam meg járni, mert elszaladt a babámmal én meg utánamentem. :D Nagyon védelmezett engem és mindig minden nagykutyának nekiugrott és utána beszaladt a másik kutyánk a Basa hasa alá. :D
Erről a kérdésről most eszembe jutott a kutyáim szerencsétlen sorsa...:(
1. szuka skótjuhász 4 hónaposan ellopták
2. kan mopsz keverék 3 évesen ellopták
3. kan valami kistestű keverék 9 hónaposan ellopták
4. kan border collie 6 hónaposan ellopták
5. kan német juhász 7 évesen elaltatták, mert megharapott egy családtagot és a szüleim reakciója ez volt rá
Volt egy cicám is 7 hónaposan eltűnt
Volt 2 db kiscsirkém 3 napig, a zárt ólban görény ölte meg őket
Lehet, hogy nekem nem is való állat :(
3 éves lehettem, mikor hazahoztunk egy staffit és egy boxert:)
A staffink Boby, menhelyről hoztuk akkor 6-7
évesen, 13 évesen halt meg.
A boxer pedig 4 évesen került hozzánk, 6 évesen halt meg, nagyon beteg volt, az orvos sem tudott rajta segíteni, ezért elaltatták hogy ne szenvedjen. Még most is hiányoznak és sírok utánnuk.
Most pedig 2 boxosunk van, Oszkár és Molly :)
Oszi kikecmergett a mérgezésből végre, nem bírtam volna ki ha elveszítem. Örül
ök hogy vannak nekem :D
egy szuka közepes testű keverék, Blackie, fekete volt a mellkasán egy "csokornyakkendővel"
kb. két évesen elütötte az autó, bár nem tudom mi igaz ebből, mert még kicsi voltam... olyan 5-6 éves... de most hogy szóba hoztad kedves Kérdező, meg is kérdezem a szüleimtől :) szegényt egész életében egy 10 négyzetméteres kennelben töltötte, kb. hetente volt kiengedve az udvarra... így utólag sajnálom szegényt, de hát mit tudtam volna tenni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!