Kuvasz kutyád hagyja magát megsimogattatni idegennel, ha te engeded?
Persze, hogy engedi! Sőt a kaukázusim is! :)
Nagy tanyaszerűségen lakunk és van 3 kutyám. Kuvasz, Kaukázusi és Közép ázsiai! De én mind a három kutyával suliba jártam valamint megcsináltam mind a hárommal a tükörmódszer alapszintet! Valamint a középszintet is elkezdtük de sajnos nem tudok velük annyira sűrűn járni. Plusz jár hozzánk örzővédőzni is két férfi! :) Lényeg annyi, hogy ha nevelt kutyád van akkor nincs ilyen problémád h meg lehet e simogatni vagy sem!
csak akkor ha közvetlen ott vagyok melette, és mondom hogy "szabad" egyébként nem.
ha nem vagyok ott akkor az idegenekkel való simogatás kb így megy: blrklvvflvkl.... és kiáltások, és folyik a vér, átharapott kéz, és mi egy más.
Az én kuvaszom egy , egy gazdás 3 éves kan és nem szereti az IDEGENEKET.
egyébként nagyon jó kutyák,és nem szabad elhinni roluk azt hogy meg bolundulnak, meg hogy neki mennek a gazedájuknak.
de viszont nem dísz kutyák !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!