Kutyával kinyalatni a tányért - ti mit szólnátok ehhez?
A kutya szájában sokkal kevesebb a baktérium, sőt a kutyanyálnak vagy egy enyhe antibakteriális hatása.
Engem nem zavarna. Elmossa és jó napot, 21. század agylövése az eszeveszett fertőtlenítés...jah és az allergia... vajon milyen összefüggések vannak.... érdekes..
ha betegséget nem is, férgességet simán. még akkor is, ha rendszeresen féreghajtod.
más dolog a kutya kajáját összekeverni a villámmal, mint hogy együtt használjunk egy tányért. hovatovább a kutya edényét sem mosogatnám el a rendes mosogatószivacsommal...
nálunk is bent vannak a kutyák a házban, hullik a szőrük, úgyhogy gyakran porszívózok és mielőtt használom letörlöm a konyhapultot és a tűzhelyet (nem nagy kaland, egyetlen mozdulat egy ronggyal) akkor is, ha tiszta(-nak látszik).
hagyom, hogy a kutyák nyalogassanak, de kezet mosok mielőtt az arcomhoz nyúlnék, vagy ennék, és azt sem hagyom, hogy az arcomat közvetlenül nyalogassák.
Direkt nem nyalatom ki vele a tányért, meg ha másnál olyat látok, akkor lehet felhúzom a szemöldököm, de ha véletlenül megtörténik nem csinálok belőle problémát. Mivel rágom a körmöm (tudom, csúnya dolog) amúgy is beviszek rengeteg bacit, mert nem mosok állandóan kezet. Meg van, hogy arcon nyal a kutya, az sem zavar.
Sőt a múltkor volt nálam kölcsönbe egy kölyökkutya, aki beleivott a kávémba. Nem volt otthon több tej, úgyhogy megittam.
De azért direkt kinyalatni a tányért nekem is fura.
Tányér kinyalatása, főleg vendégek körében számomra kirívó!
Itthon a kutya cuccait külön szivaccsal mosom el. Persze néha a mi kanalunkkal kutyulom a táljában lévő kaját. Néha előfordul, hogy abban a fazékban főzünk, amiben korábban a kutyának forraltam akár marhagégét...de mivel emberi hentesnél veszek számára is húst, így nem gáz...elmosom forró vízzel-mosószerrel és kész :)
Kiránduláson, rendezvényen sokszor kutyás kézzel eszek.
Az pedig mindennapos, hogy gyakorláskor a szőrös-nyálas kezemet a gatyába törlöm, majd azzal a kezemmel veszem a számba a jutifalatot, s azt "köpöm" a kutyának :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!