Szeretnék egy kutyát lakásba, ehhez a feltételekhez milyet javasoltok?
Nekünk törpe snacink van. Volt ő kertben is, lakásban is. Nagyon jól alkalmazkodik és hamar. Többször költöztünk már, azzal sem volt egy csepp gondja sem.
A lényeg, hogy csak néha vakkant ha jelez. A szőre nem kényes, csak nyírni kell meg néha fésülni. Nagyon intelligens kutya. Páromnak ő az első kutyája, nekem nem. Hihetetlen, hogy mennyire szeret mindenkit. Csecsemőhöz és időshöz is gyakorlatilag egy pillanat alatt alkalmazkodik (értem ezalatt, hogy nem ugrál, nem mozog olyan hevesen, higgadtabban játszik pici gyerekkel, mint mondjuk velem ha rohangálunk, meg ilyesmi)
Én speciel nem szeretem az ilyen... nagyon habos-babos és szőrpamacs kutyákat. A mi kutyánk se túl nagy, 35centi magas de aktív és nem csak egy kis cukorborsó. :D :)
snaci, havanese, bolognese, uszkár. Nem hullik a szőrük, ugatásról le lehet nevelni, csak a kezdetektől kell következetesen tiltani a lakásban ugatást.
Ezek ráadásul elég könnyen nevelhető fajták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!