Kutyával kinyalatni a tányért - ti mit szólnátok ehhez?
hű b@szki... :S
a kutya szájában/nyálában rengeteg a baktérium, ha nem is mosogatógép de legalább egy fertőtlenítős mosogatás ilyenkor elkelne.
Kizárt, hogy egy tányérból egyek a kutyával.
Nem mennék se vacsorára, se ebédre. Vizet is csak palackból
mernék inni nála.
Anyukám nem egy nagy kutyabarát, persze az én kistestű kutyámat azért megszerette az évek alatt. És bizony néha ő is odaadja a kutyusomnak a tányért, de csak a poén kedvéért.
De nyilván nem akkor, ha vendégek vannak, csak este a tévé előtt ülve poénkodunk, hogy a morzsákat lenyalogatja.
Pedig anyukám finnyás, de mi tudjuk magunkról, hogy milyen alaposan elmosogatunk. Viszont azt is tudjuk, hogy a kutyám mikor mit vesz a szájába. Most ezen lehet vitázni, hogy "ugyan, felnyal az mindent"...
Akárhogy is, nem hiszem, hogy bárki fel tudna sorolni olyan példákat, ahol az ember a kutyától kapott el valami betegséget. Engem egyszer a sógornőm, -aki állatorvosi asszisztens- nyugtatott meg, mert a kutyám kb szájpadláson nyalta az akkor 2 éves unokaöcsémet :) Mondta, hogy ne aggódjak, nem lesz baja.
Nem félnék attól, hogy valamit elkapok tőle, de lehet, hogy bennem is maradna egy rossz érzés. Ezt az ember csinálja meg a kutyájával kettesben, de mások előtt azért tényleg nem kellett volna.
ha a kutya szája tisztább akkor csókolózzon a kutyájával..
amúgy NEM tisztább. az ember nem szokta megenni a szemetet, nyalogatni a mocskos dolgokat. Bár az egyik legmocskosabb cucc az a pénz.
Anyósom rendszeresen kinyalatja vele, ha nála eszünk :D
Mi otthon nem tesszük. De egyébként ugyanazzal a mosogató szivaccsal mosom el a kutya tálkáját, amivel a mi tányérunkat is és még mindig élünk :)
én a kutyák kajáját ugyan azzal a villával/kanállal keverem meg amivel mi eszünk. Igen a kutyátálba keverem. Azért van a mosogatógép hogy elmossa..
Amúgy egy egy házibuli után látnak érdekesebb dolgokat is a tányérok/evőeszközök mint a kutya nyelve :D
Idegenek előtt én se csinálnám, meg rendszeresen se de már volt olyan hogy lenyaltak valamit a tányérról nálunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!