Szabad-e a kutyajátékokat elől hagyni, szabadon hagyni?
Szia. Én úgy csinálom, hogy vannak játékok, amik előtte vannak(kötél, fa, gumicsont) amiket rághat, meg ha én nem vagyok itthon, inkább azt rágja, mint ,hogy az udvart rendezze le, és vannak olyan játékok(sípolós labda, alma, gumilabda, teniszlabda,focilabda) (szóval labdafélék) amiket elrakok, és csak akkor játszhat vele, ha oda adom,és velem játszik.
Sokkal jobban szereti azokat, amik nincsenek mindig előtte, mint ami nonstop előtte van.
Nálunk a kertben a kutyaház mellett van az összes szakadt focilabda, kis labda, ócska kötél...ezekkel nem is nagyon játszunk, mert a napi két nagy séta-játék-tanulás között csak alszik, vagy házat őriz. Egyedül az udvaron hagyva NEM játszik...ha én kint havat lapátolok, leveleket seprek, AZONNAL elrohan labdáért...fél óra múlva az összes játék szét lesz szórva az EGÉSZ kertben...amint bejövök, lefekszik...amint kezembe veszem a lapátot-seprűt, AZONNAL játszik magában :D ne kérdezzétek, én sem értem :) Ha kérem,hogy hozza a labdát, akkor inkább elvinné magának, többször kell kérni. Kint sétán viszont a gyomromba állítja a két első lábát, úgy hozza vissza :D
Lakásban van egy db. rágható latexféle játék, vagy kis gumilabda, amit télen a rövidebb séták, hosszú lakásban alvások közt rágcsált néha...most már az sem jellemző.
Fiatal kutyának fontos elől hagyni játékokat, hogy ne az ember dolgait rágcsálja...de amikkel közösen játszotok, azt a játék végeztével TEDD EL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!