Aki hozott a kutyája mellé mégegy kutyát, nem bánta meg? Jó döntés volt? Nem féltetek hogy az első kutyátok féltékeny lesz, és nem fognak jól kijönni?
Bullterrierem van,egy eléggé domináns ivartalanított szuka,most 4 éves.
Eléggé aggódtam,hogy az új kutyával hogy fog kijönni.Szerencsére a befogadott bullterrier(szuka,azóta ivartalanított)alárendelt típus,elfogadta falkavezérnek a másikat azonnal.
Bütyök az első évben néha még vartyogott rá,de a férjem határozott közbelépésére abbahagyta.Most az egyik szobában Kormi,másikban Bütyök a domináns :)
A kertben vagy a pusztán Bütyök a főnök.
nálunk 2 hét volt mire a már meglévő felnőtt kutyám elfogadta a kölyköt akit hoztunk..de most már elválaszthatatlanok :)első az én kutyám a hozott tesómé,mostanában sokat veszekszünk így külön sétálunk,amikor újra találkoznak itthon az az öröm mintha már évek óta nem látták volna egymás :D:D
egymással alszanak és nagyon sokat játszanak..
abban a két hétben már már kételkedtünk,hogy elfogja e fogadni a felnőtt a kicsit :)
de minden jól alakult :)
a lényeg a sok közös séta az össze hozza a kutyákat:)
amúgy mind 2 kutyánk lány..
Imádjuk mindkettőt.
Bütyök inkább engem szeret jobban,a szaporító ketrecéből mentett Kormi meg a férjemet isteníti.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
Ha belevágsz, akkor nincs visszaút.
Úgy tűnik itt is van egy ember, aki a háttérbe húzódva következetesen lepontozgat. Esetleg megismerhetnénk az ő véleményét is, vagy az már túl sok energiába telne, hogy írjon és inkább csak piros kezet nyomogat?
ki az aki lepontozza a válaszokat?
mégis mi alapon?
mindenki leírta normálisan a választ,arra amit a kérdező kérdezet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!