Mozgáskoordinációs probléma nagytestű,21 hónapos kutyánál hátsó lábakon?
Novemberben volt csípő és térd dp szűrésen, mentes lett. Egyik pillanatról a másikra történt a dolog. Tegnap de. játszott, du-ra már botorkált, alig bírt ráállni, nem engedelmeskedtek neki a hátsó lábai. Kacsázva megy, láthatóan fáj neki. Amikor futna, nyúlugrásszerűen teszi a lábait és csípőtől lefele a hátsó lábait mintha nem tudná koordinálni, mintha csak vinné előre a lendület őket.
Gondoltam izomlázra is, h ezért kímélné, nagyon be vannak durranva az izmai, de a suliban az oktatók szerint izomláz esetén be kéne melegednie a lábainak, ha rádolgozunk. Márpedig nem ez történt, ma fél óra után be is raktam a kocsiba pihenni.
Holnap elvisszük dokihoz, de addig is van valakinek ötlete mi lehet ez? Eléggé meg vagyok ijedve.
Előre ne "félj". Lehet, egészen banális oka is. Sajnos, az orvost nem úszod meg. Ha látványosan javulna is, kell a doki, hogy kizárd a gerincet, mint okot. Fiatal a kutyád. Ha gond is van, nem egyet ismerek, amelyik egy gyors műtéttel egy-két hónap után szinte "megújult".
Végül is, csak én írom neked a lehetséges okot, de az orvos fogja tökéletesen megmondani.
Igyekszem nem kombinálni, de nem megy :(
Bárcsak már holnap lenne, h vihetném dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!