Szerintetek baj ha egy nagytestű kutyát középkategóriás táppal etetek?
10 hónapos labrador kutyusom Josera Juniort kap kimérve kiskora óta, ez középkategóriás táp-
Junior, Regular,Active
Mivel lassan egy éves felnőtt tápra kell váltani, én nem Active-ra akarok mert nem végez olyan fizikai munkát,Regular-t akarok.
Josera super prémium tápot nem kapok kimérve
Kids,Optiness ezekbe vannak probiotikumok, porcvédő.
Josera fehérje 25% ez elég a csontoknak,mert végülis a farkasoknak sem nyújtottak porcvédőt,probiotikumot hanem a fehérje az izomzat. Meg ami benne van az se sok csak zöldkagyló kivonat. Igazából azt akarom ezzel mondani hogy a labrador nagy atléta, porcbetegségek,csípőizületi diszplázia veszélyezteti, de ha egyszer én nem akarok nagy 10-20 kg-os zsákot venni, azért hogy kapjak probiotikumot meg porcvédőt különben is azt külön is lehet venni.
Nem gond,de lassan keverheted a kettőt együtt,pl. egy rész Active (mert a kutyusnak azért kell a mozgás,főleg a labradornak,iszonyú kis izgő-mozgó) vagy Regular (nem tudom,miért nem akarsz neki adni,pedig a neve is jelzi,hogy szabályos),két rész Josera.
Nagyobb korában ha nem sokat mozog,adhatsz neki Regular-t,ha sokat sétáltatod,futsz vele Activ-ot adj neki.
Puszi
Nem teljesen értem mit akarsz. A kérdés persze érthető, nekem boxerem van brittel etetem. Tehát közép kategóriással, mellé kap zöldkagylót.
De amit a kérdés alá irtál nem értem bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!