Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Találtam egy kiskutyát?

Rákocka kérdése:

Találtam egy kiskutyát?

Figyelt kérdés
De nem tudom hova tenni, ideiglenesen hazahoztam adtam neki enni, inni. Ha menhelyre viszem akkor őt leadhatom csak úgy vagy szólni kell először valakinek. Nagyon megszeretném tartani de nincs rá lehetőségem :(
2013. ápr. 6. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:

A rossz hírem az, hogy menhely nem fogja bevenni, mert mindenhol teltház van. Esetleg próbálkozhatsz a "nagy" menhelyekkel, pl. Noé, Rex...

A gyepmesteri telep köteles átvenni, de.... itt is telt házak vannak.

Hol laksz egyébként? Attól függően, hogy milyen a helyi sintér telep lehet negatív és pozitív is a dolgok vége. Ha "elmaradottabb" helyre viszed, valószínű, hogy 1. elaltatnak egy már bentlévő kutyát 2. a kiskutyára is ez v árhat.

Ha tudsz róla képet csinálni, tedd fel az Állatvédőrséghez a facebook-ra, hogy SOS gazdit keres.

2013. ápr. 6. 20:28
 2/10 anonim ***** válasza:

elvitted dokihoz?

lehet van benne chip és akkor megkerül a gazdija..

csinálj róla pár fotót és tedd fel facebookra!

meg ilyen kutyás szervezetekhez (Noé,Rex,Állatvédőrség stb) oldalakra is..ott nagyon sokan látják!

menhelyen és a gyepin is telt ház van szinte mindig..addig legalább tartsd meg amíg nem találsz neki gazdit..de orvoshoz feltétlenül vidd el!

mennyi idős lehet?

2013. ápr. 6. 20:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Egerben lakom, és tuti nincs benne Chipp nem olyan környékek vannak errefelé ahol ez divat lenne. kb 2hetes max 3. már kiraktam facebookra de itt nem maradhat holnap el kell vinnem anyáék azt mondták ha nem viszem el akkor ők viszik el annak nem lesz jó vége!
2013. ápr. 6. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha privátban küldesz képet és elérhetőséget vagy hogy hol találok, akkor talán tudok segíteni.

Én is kirakom pár közösségi oldalra, és oldalakra hátha valakinek ismerős, vagy befogadná. :)

2013. ápr. 6. 20:51
 5/10 A kérdező kommentje:
hogy kell itt képet küldeni
2013. ápr. 6. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:
www.kepfeltoltes.hu
2013. ápr. 6. 23:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Menhelyet felhívhatnád,mert egy 2-3-4 hetes kutyának bőven az anyja mellett lenne a helye,még szopiznia kéne,vagy 2-3 óránkét kutyatejpótlóval megetettni..

ilyen kicsi kutyát senki nem örökbe fogadni!

2013. ápr. 7. 11:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem elküldte a képet, az alapján 6-7 hetes lehet
2013. ápr. 7. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:
küld el nekem is privátba! segítek megosztani!
2013. ápr. 7. 11:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Elvitte egy kisfiú, tegnap a kiskutyát!! Köszönöm az összes segítséget!!!!! <3
2013. ápr. 8. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!