Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Találtam egy kiskutyát, egyik...

Találtam egy kiskutyát, egyik menhely sem tudja befogadni akkor mit tegyek? Nálam hétfőig maradhat!

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 28. 19:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Az Állatrendőrség, vagy a többi menhelyen esetleg nem tud valaki segíteni?
2013. febr. 28. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Valamelyik állatvédő szervezet oltsa be, kapjon chipet és keress neki gazdát.
2013. febr. 28. 19:53
 3/10 A kérdező kommentje:
azt teszem, osztom a képet ahogy tudom :(
2013. febr. 28. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Állatrendőrség nincs. Állatvédőrség van, ami piszkosul nem ugyanaz. Tévedés azt hinni, hogy nekik több joguk van, pont ugyanolyan állatvédő szervezet, mint a többi, legfeljebb jobb a PR-juk....

Kérdező, sajnos nem tudlak sokkal biztatni. Mindenki tele van, mint a déli busz, az embereknek a fülén is kutya lóg, nem tudom, hétfőig találsz-e neki normális helyet. Miért nem maradhat tovább?

2013. febr. 28. 20:05
 5/10 A kérdező kommentje:
szüleim ígyis nagy nehezen mentek bele, apa szinte egyáltalán csak a sirás hatására anya beleegyezett, de kizárólag hétfő a max :/
2013. febr. 28. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Aranyos kiskutya.

Ide töltsd fel, talán a gazdája is keresi már.

[link]

2013. febr. 28. 20:41
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, én ennek is örülök
2013. febr. 28. 20:54
 8/10 Valletta ***** válasza:
Mondjuk kezdd azzal, hogy csinálsz róla egy jobb fotót, mert ez a mostani nem valami megnyerő. Egy jó fotóval lehet a leghamarabb gazdásítani a kutyát és legalább azt írd el róla, hogy kan vagy szuka, milyen idős, milyen természetű, más kutyákkal kijön-e. Mert egy csúnya kutyára, amiről semmit nem tudni, nem sok jelentkező akad...
2013. febr. 28. 21:19
 9/10 anonim ***** válasza:
A facebookra is töltsél fel, hátha keresi valaki, vagy akad egy új gazdi neki :)
2013. márc. 1. 17:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, nézd már meg a linket, rég fent van.....
2013. márc. 3. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!