Milyen kutyát válasszak? ( olyan irjon lehetőleg, aki ért a harci kutyákhoz, masztiffokhoz, juhász kutyákhoz)
a szomszédaim pitbullt meg rottweilereket tartanak ( a jelenlegi kutyámat is nagyon féltem tőllük), de az egész utcában jellemző a harci kutya, ill. kaukázusi tartása, ezért olyat szeretnék, aki megtudja magát védeni, de engem sosem bántana és akiket én engedek be a kapun szinén
intelligens,könnyen tanítható, szófogadó kutya kéne
(lehetőség szerint, olyat keresünk ami nem harci, de mégis erős, mivel a család attól idegenkedik)
igazából minden kutya meg tudja magát védeni ha arra kerülne a sor. :)
én simán ajánlom a rottweilert:) és nem értem mi ez a 'harci kutya' dolog. nekünk is rotink van. kis gyerekek közé is odamerem engedni, ha arról van szó engem a legkisebb félelem nélkül megvéd( ez nem azt jelenti hogy nekitámad az utcán az első embernek aki egy rossz szót szól ) persze kell neki az hogy foglalkozzanak vele, én a kutyasulit is ajánlanám .
10-es válaszóló : nem azért kell kemény kutya, h felvágjak, hanem, h meg tudja magát védeni a szomszédaim kutyáitól, mert eléggé agresszívak
bár azt hittem, h ez egyértelmű
Közép ázsiai juhász,Cane Corso,rhodesian ridgeback,roti,Moszkvai Őrkutya,Bandog.
Ez utóbbi biztosan oda tenné magát,ha arra kerülne sor,hogy rátámadnak.
Illetve Bullmasztiff
ezt most nem értem... azért veszel egy kutyát, hogy MAGÁT meg tudja védeni a szomszéd kutyáktól? O.o pláne hogy már van egy kutyád... ennek mi értelme? :|
én először is azonnal elköltöznék arról a környékről és utána egy olyan kutyát választani amilyet igazán akarok, nem pedig olyat ami csak "meg tudja védeni MAGÁT"
ez a dolog nekem kicsit biceg :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!