Hogyan tudnám leszoktatni az 5hetes kiskutyámat az éjszakai vonyitásokról?
5 hetes tacskó keverék, már egy hete nálunk van de mindig ki kell menni hozzá h megnyugodjon, eleinte 4-5ször kint voltam vele megvártam mig elalszik de mindig felsirt.Mostanában már csak egyszer kell kimenni hozzá de akkor mindenki felkel.
Most kiprobáltuk azt hogy behozzuk a szobába hogy érezze nincsen egyedül de atl félek ide szokik és mindig velünk fog aludni!
Ebből nem lesz baj?
A másik probléma az az hogy hiába lett neki elmondva megmutatva hogy hova kell végezni a dolgát nem oda végzi! Mikor látom h guggolna és pisilne mindig rohanok vele a pelenkára de ott akkor már nem végzi el a dolgát..
Ezt hogy tudnám belenevelni hogy a kijelölt helyre pisiljen kakiljon?
Előre köszi minden értelmes tanácsot!
Tudom...utólag derült ki hogy még nagyon kicsi..mivel nem vagyok jártas a kutyás témákban ezért nem tudtam eldönteni hogy mennyi idős is valójában... mikor hazahoztunk akkor az egyik ismerősöm aki nagyon ért a kutyákhoz Ő mondta h ezt még nem is szabadott vna elhozni..Nekem azt mondta a kutya tenyésztője hogy már 8 hetes..életemben nem láttam még kis kutyát igy nem is tudtam eldönteni hogy mennyi idős is valójában...
Higyjétek el én is nagyon kiakadtam amikor megtudtam hogy ennek a kis rosszcsontnak még az anyjánál van a helye....
Szóval most probálgatom nevelgetni nem túl sok sikerrel...
De pl mostmár hallgat a nevére :)
Én nem hivnék olyan embert tenyésztőnek, aki 5 hetesen adja ki a kiskutyát a kezéből. Nem a te hibád, hanem az ő felelőtlensége. Nincs azzal semmi baj, ha az ágyad mellett alszik el vagy ott a helye, csak ne engedd fel az ágyra.
Szerintem ő is egy kicsit megijed mikor hirtelen felkapod és futsz vele a pelenkához, azért nem produkál ott ahol kellene.
14:11 :)
Az a baj h kapott egy ideig tejet de nem itta/ette ott hagyta és képes volt inkább nem enni semmit sem... az egyik ismerősöm mondta azt hogy adjak neki tejbegrizt ami pépes azt sem ette meg..ilyen speciális kutyatejporos cuccom van de nem eszi...most kap konzerv kajcsit azt úgy betolja a kis fejébe mint aki életében nem evett vna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!