Szerintetek meilyk a szebb kutya. A német boxer vagy az Amerikai Staffordshire Terrier?
Úgy látom még mindig nem esett le, hogy mit szerettünk volna veled megértetni az előző kérdésedben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4194453-pitbu..
Nekem egyértelműen a boxer :)
Kiskoromba volt egy Szultán nevű boxerünk, imádtuk. Nyúztuk, futkároztunk vele, még azt is tűrte hogy ráüljünk :D Csak sajnos nagyon beteg lett és az orvos sem tudott rajta segíteni és 10 éves korában el kellett altatni. Most 2 boxerünk is van :)
De az amstaff-ot is szépnek tartom. Bátyáméknak az van, menhelyről hozták.
Én igazából mindkettőt ajánlani tudom, csak a boxer ún. örökgyerek. Folyton játszani akar és nagyon gazda centrikus. :)
gyerek mellé egyiket sem ajánlom... :/
a boxer egyáltalán nem agresszív, viszont annyira játékos, hogy simán felborít egy kisgyereket..
A stafi pedig bárhogy is nézzük, harci kutya. jó, kövezzetek meg hogy így meg úgy aranyos, de én a gyerekem mellé biztos nem tennék egy olyan kutyát, amit bikaviadalokra tenyésztettek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!