Josera-Economy és Royan Canin-Club Pro Energy HE tápok mellé adhatok a boxeremnek még más élelmet és ha igen mit?
Ne haragudj, kedves előző, felsorolnád nekem azokat a tápanyagokat, amik megtalálhatóak a moslékban, és elengedhetetlenek egy kutya számára? Nevetséges vagy.
Előrebocsátom, hogy egyik táppal sem etettem még soha, szóval csak az alapján mondok véleményt, amit a neten találtam. Mindkettő összetevőinek felsorolása gabonával kezdődik, ilyen (sőt, jobb) áron például Britet is vehetsz, annak 43%-a hús (bár ez sem gabonamentes). Vagy kipróbálhatnád a BARF etetést.
az első válaszoló véleményét én sem osztom.
a konyhai ételmaradékból legfeljebb felesleges és rosszul emészthető szénhidrát jut a kutya szervezetébe.
ha soványnak találod a kutyusod, adj neki kicsivel több tápot, ugyanis a táblázatok csak útmutatónak vannak.
én nem javaslom a kétféle táp egyszerre adását sem, mert úgy nehéz kiszámítani mennyit kéne adni.
válaszd ki azt amelyik szimpatikusabb és abból próbáld kitapasztalni mennyit kell adnod.
a JOSERA szerintem jó kis táp, bár az Economynál azért van jobb minőségű is.
az ADULT ACTIVE nekem kicsit jobb összetételnek tűnik és nem sokkal drágább (petissimo-n pl. 495 Ft/kg)
a REGULAR is hasonló (480 Ft/kg)
az ADULT AGILO (567 Ft/kg)
az ADULT LARGE BREED picivel drágább 788 Ft/kg.
szóval az általam preferált Joserából én ezek közül választanék.
ha esetleg annyira kedvezni akarsz neki, főtt csirke farhátat is adhatsz neki, gyorsabban javul a kondija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!