1/13 anonim válasza:
Egygazdás az a kutya, ahol kutya és gazda csak ketten élnek együtt. Abban a szituban a kutya csak a gazdájához fog ragaszkodni .
2/13 anonim válasza:
nem feltétlen vannak kifejezetten nem családba való kutyák akik inkább csak 1 személyt választanak ki és ahhoz ragaszkodnak,annak fogadnak szót,ahhoz kötődnek többieket inkább csak eltűri:) Ilyen pl a chihuaha,akita. Persze fajtán belül lehet eltérés,ez jellemzés.
Na most a boxer nem ilyen,igazi családi kutyák,szeretik a gyerekeket,ha jól szocializáltak az embereket is,ha le van mozgatva mindennap igazi társ és családi kedvenc is lehet belőle.
3/13 A kérdező kommentje:
nem hiszem,hogy az egygazdás és az hogy szererti a gyerekeket ill. embereket kizárnák egymást. Pusztán egy személyhez ragaszkodik
2013. márc. 22. 23:02
4/13 anonim válasza:
mert,nem azt mondtam? Értelmezd amit írtam,ne csak olvasd.
6/13 anonim válasza:
De az.Szerintem.2 hónapja van nálunk egy 2éves boxer.Mindenkit imád,de szó szerint.De ha a párom feltűnik a színen,mi le vagyunk tojva.Tényleg egy tünemény,csóválja mindenkinek az egész hátsó felét.Általában közösen megyünk sétálni,az etet aki épp otthon van amikor etetni kell,de mégis látszik a kutyán,hogy más szemmel néz rá mint a többiekre.Pedig a falkában alattunk van.
7/13 anonim válasza:
Ez csak azt jelenti, hogy a párod legjobb a falkavezéri szerepre szerinte. Az igazi egygazdás kutya nem imád mindenkit. Sose. Akkor sem ha nincs ott a gazdája.
8/13 anonim válasza:
A német juhászt általában egygazdásnak mondják.Nekem volt több is,és tényleg az.De attól még mint minden valamennyire is nevelt kutya szerették a család többi tagját is.
9/13 anonim válasza:
A német juhász pont nem az xD Szerinted miért az a leggyakoribb szolgálati kutya? Mert egy egygazdás nem tűrné, hogy x hónaponként más ember neveli aztán annyiszor kerül új vezetőhöz ahányszor szükség van rá... Amúgy pedig a szeretet és az imádat nem ugyanaz. Nekem egygazdás kutyáim vannak. Persze szeretik a családom meg örülnek neki ha megsimogatja őket valamelyik csak éppen magasról tojnak rájuk minden olyan szempontból ami számít az életben. Én az istenük vagyok, ők csupán néhány kellemes ember.
10/13 anonim válasza:
Az egygazdás,az nem azt jelenti,hogy van egy gazdája,és akkor már nem is lehet más utána.Tény hogy sokkal nehezebb új gazdához szoktatni őket,de nem lehetetlen.Imádni-szeretni,nem mindegy hogyan fogalmazok?A lényeg,hogy elfogadja SZERETI a család többi tagját is,de a páromat IMÁDJA a legjobban.A német juhász pedig egygazdás.A te példáddal élve,mi lenne ha mindenkivel összebratyizna egy járőrkutya,aki csak szépen szól hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!