Ha dec.23. -i születésű kutyát hozok el, az kb.12-13 hetes, az nem túl késő már? Vagy ki hogyan van ezzel,8hetes vagy 12 hetes kutyát hozna el szívesebben?
Figyelt kérdés
Attól félek, ha nem 8hetes hozok el, hogy igazából a nagyon aranyos kiskoráról lemaradok. Nem azt mondom, hogy a 12-13 hetes olyan nagy, de már jóval nagyobb. Ti hogyan vagytok ezzel?2013. ápr. 4. 15:41
11/15 anonim válasza:
Az a pár hét nem sokat számít. A mi kutyánk is 3 hónapos volt, mikor elhoztuk, így is pici volt és pajkos. :)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)) A pórázt meg a nyakörvet is megvettem már, szóval készen állok a nagy sétákra.:) Még azon kell gondolkodjak, hogyan tanítsam meg neki, hogy szeresse a vizet. Mert néha elvinném fürdeni, hogy tiszta legyen. :))
2013. ápr. 4. 20:47
13/15 anonim válasza:
Nem tudom miről beszélsz, lesz még bőven részed a kutya aranyos kiskorából :) Én is inkább 12 hetesen hoznám el az anyjától, minthogy 8 hetesen.
14/15 sippara válasza:
Nem, hogy rosszabb, még jobb is :) a 12 hetes korig alomban maradt kölykök általában jobb "alapcsomaggal" indulnak az életbe, jobban tudnak kommunikálni más kutyákkal (ennyire sokat számít a tesók és mama mellett eltöltött plusz egy hónap!).
15/15 anonim válasza:
A labik alapból szeretik a vizet, szerintem nem lesz nehéz dolgod. Előbb valami sekély vízben játssz vele, aztán úgyis beljebb fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!