Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vki tud eladó 2012-es születés...

Vki tud eladó 2012-es születésű palotapincsit Budapesten?

Figyelt kérdés
Max 15 000 Ft-ért.. Budapesten vagy esetleg még: Dunakeszi, Göd, Vác, Veresegyház és szomszédos falukba- ill városokban.

2012. máj. 19. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
15000ft-ért nem fogsz egy egészséges kutyát kapni,hanem egy agyonszaporított keveréket,úgyhogy szerintem inkább fogadj örökbe egy kutyát menhelyről mert akkor megmentesz egy életet és nem támogatod a szaporítókat sem.Vagy ha nagyon szeretnél egy fajtatiszta egészséges kiskutyát akkor gyűjtsél rá pénzt és egy normális tenyésztőtől vedd.
2012. máj. 19. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:

ne vegyél szaporítótól kutyát,ha eddig nem tudtad volna nincsenek leszűrve genetikai betegségre és akár 100ezer ft-ot is otthagyhatsz állatorvosnál.

Én shih-tzunak vettem anno a palotapincsim és sajnos fél évente dokihoz kell járnunk mert minden féle nyavaja kijön rajta,én már rég túlléptem azt a 100 ezres határt!

Plusz városhoz nem kötünk kutyavételt mert ha tényleg komolyan gondolod akár többszáz kilómért utazni kell a kutyáért,szerintem ennyit megér egy társ aki 15 évig is az lesz neked akár!

Gondold át..

Ha semmiképp nem akarsz ennél többet rákölteni akkor nézd meg ezt az albumot:

[link]

megmenthetsz egy életet!

2012. máj. 19. 15:23
 3/5 A kérdező kommentje:
azért írtam ezeket a helyeket külön le, mert ezek vannak közel..
2012. máj. 19. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem neki is szaporításra kellene a kutya...
2012. máj. 19. 17:43
 5/5 A kérdező kommentje:
nekem? dehogy...
2012. máj. 20. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!