Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Na akkor mi is kell, h külföld...

Na akkor mi is kell, h külföldre jöhessen?

Figyelt kérdés

Jövő év elején költözünk Skóciába..

Beszéltem a dokival mondta,h az útlevelet chipet mindent elintéz.viszont azt hallottam,h macerás "ilyen fiatalon"kivinni a kutyát..

Egy 1éves yorkiról van szó!

Miért fiatal?Vagy azt hinnék,h el akarom adni?

Akkor hány éves kortól vihetem ki??..

Segítsetek legyetek szívesek!

Köszönöm!!!

2009. szept. 21. 01:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármikor kilehet vinni.Csak azért macerás mert a csomagok közt kell utaznia egy ketrecben és arra a pár órába kell neki nyugtató hoggy ne idegeskedjen a repülő uton vagy hivd fel a repülőteret és kérdezd meg hogy nem-e engednék be veled a yorkie-dat(általában a kisebb kutyákat megengedik hogy ölbe utazzon.
2009. szept. 21. 07:17
 2/3 anonim ***** válasza:

ha dobozostól kisebb a kutya, mint 10 kg, akkor szállítóboxban utazhat veled a gépen. Ha nem, akkor én autóval mennék a helyedben a csalagúton keresztül.

Egyesült királyság: titer teszt is kell!

itt bővebben:

[link]

2009. szept. 21. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Olvasd el figyelmesen a belinkelt leírást mert az egyesült királyságban ha beutazáskor valami nem stimmel 6 hónapig karanténba zárják a kutyust!
2009. szept. 22. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!